سه‌شنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۸
۰ نفر

اشتغال، روند معمول تغذیه خیلی از افراد را به هم می‌زند و موجب می‌شود که افراد به سوی تغذیه نادرست گام بردارند.

 از سوی دیگر فشار کار در کنار فقر مواد غذایی و استرس‌ می‌تواند کارمندان را بیمار و چاق کند. به گفته کارشناسان تغذیه، بهترین راه برای داشتن تغذیه سالم در محل کار استفاده از آجیل و میوه است. آنها می‌گویند هر چند به نظر سخت می‌رسد اما می‌توان به سادگی ظرفی حاوی میوه و آجیل را روی میز کار قرار داد و از آن به عنوان میان وعده استفاده کرد تا ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در طول روز تأمین شود.

همچنین نباید آبسرد‌کن محل کار را از یاد برد و باید ساعتی یک بار برای نوشیدن آب به آن سر زد تا هم آب مورد نیاز بدن تامین شده و هم در بین نشستن مداوم روی صندلی، وقفه‌ای ایجاد شود.  پزشکان می‌گویند اغلب مردم در محیط کار در نوشیدن  چای و قهوه زیاده‌روی می‌کنند  اما باید این نوشیدنی‌های کافئین‌دار را تا جای ممکن با آبمیوه‌های طبیعی جایگزین کرد. همچنین مصرف غذا‌های خانگی در محل کار بر همه چیز اولویت دارد اما در صورتی که این امکان وجود ندارد باید مصرف فست‌فود‌ها را به حداقل رساند و از غذا‌های سالم‌تر به عنوان ناهار استفاده کرد.

کد خبر 49623

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز