معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: طی روزهای آینده اگر بخواهیم فعالیت‌های اقتصادی را کامل آزاد کنیم ممکن است در مدیریت کرونا با یک سناریوی فاجعه‌بار مواجه شویم.

بیماری کبدی و کرونا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر سیدحسن اینانلو روز شنبه ۱۶ فروردین در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی مدت اخیر همه ما متوجه شده‌ایم که کرونا بیماری نیست که با دو هفته قرنطینه ریشه کن شود، گفت: می‌توان در خصوص ادامه فعالیت‌های اقتصادی و روند کرونا سه سناریو را در نظر گرفت.

 اینانلو افزود: یکی اینکه قرنطینه را حداقل دو تا سه ماه ادامه دهیم چون تنها الگویی که برای ما وجود دارد چین است و چین بعد از این مدت قرنطینه کامل توانست این بیماری را کنترل کند، بنابراین ما طبق این الگو باید تا پایان بهار قرنطینه را با شدت و حدت بیشتر ادامه دهیم تا به نتیجه برسیم.

وی ادامه داد: دومین سناریو این است که ما بگوییم در صورت ادامه قرنطینه، کشور به مرز ورشکستگی می‌رسد و ما تاب و تحمل این فشار اقتصادی را نداریم و کشور را مثل بهمن ماه کاملا آزاد  گذاشته و مردم زندگی عادی خود را دنبال کنند که در این صورت بیماری شعله‌ور و بیمارستان‌ها پر از بیمار و کنترل آن از دست ما خارج می‌شود و نمی‌توانیم آن را مدیریت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز تصریح کرد: سناریوی سوم باز کردن تدریجی بازار کسب و کار  و همزمان پیدا کردن هر چه زودتر مبتلایان و آغاز فرآیند درمان آنان برای جلوگیری از بحرانی شدن شرایط است.

اینانلو در ادامه توضیح داد: در مورد کنترل بیماری هم سه سناریو وجود دارد یکی اینکه بیماری را کامل با قرنطینه سفت و سخت کنترل کنیم و دیگری طرح ابتلای دو سوم جمعیت به کرونا و واکسیناسیون جمعی است.

وی در این خصوص توضیح داد: در ابتلای دو سوم از جمیعت فرض بر این است که ۱۰ تا ۲۰ درصد مبتلایان بستری می‌شوند و از بین بستری شدگان ۱۰ درصد فوت می‌کنند، با این فرض حدود ۶۰ میلیون نفر در کشور به کرونا مبتلا و از این ۶۰ میلیون نفر ۱۰ میلیون نفر بستری خواهند شد و از بین این ۱۰ میلیون نفر یک میلیون نفر فوت می‌کنند که این یک فاجعه بزرگ برای کشور خواهد بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز تصریح کرد: در این میان روش سوم هم این است که این واکسیناسیون جمعی به جای بازه زمانی دو ماهه در یک بازه زمانی دو ساله رخ دهد تا ضمن مدیریت اوضاع واکسن بیماری کشف شود.

اینانلو در پایان گفت: اگر بخواهیم فعالیت‌های اقتصادی را کامل آزاد کنیم ممکن است با سناریوی فاجعه‌بار مواجه شویم.

کد خبر 497820

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا IR ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
    0 0
    شاید بعضیها میخوان تا مردم بخاطر کرونا سر تعظیم را در برابر اشرارجهان فرود بیاورند که در شیپور باز گشایی مراکز کار میدمند ... حالا کمی به مردم بدهید تا بخورند
  • علی IR ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۶
    0 0
    هر کشور سعی میکند راهی برای نجات مردم پیدا کند در کشور ما ...
  • IR ۰۰:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    0 0
    این که دیروز گفت امروز نصف مغازه ها باز بود
  • ناشناس IR ۰۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    0 0
    باید به توصیه های کارشناسان تا قبل از بروز فاجعه عمل بشه سلامتی وزندگی مردم خیلی مهمه
  • جانباز IR ۰۱:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    0 0
    چرا مسئولین دوپهلو حرف میزنند هر تصمیمی که حتی یک نفر تلفات کمتری میدهند را اتخاذ نمایند مگر اقتصاد مملکت از جان انسانها مهمتر است اقتصاد دستپرورده ملتی سالم میباشد
  • ایرانی IR ۰۲:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    0 0
    مگر در دنیا قرنطینه و محدودیت و منع ترددها را نمیبینید،آسیب اقتصادی قابل جبران است اما فاجعه انسانی و در امتداد آن فاجعه اقتصادی قابل جبران نیست،
  • جعفر آقا IR ۰۲:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    0 0
    ادعای ساخت دارو کردید کجاست داروی کرونا؟ چرا هیچ جا پیدا نمیشه؟ در بسیاری از شهرهای پرجمعیت آلوده لااقل استفاده کنید تا بقیه هم امیدوار بشن.
  • کمیل IR ۰۷:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
    0 0
    صرف نظ از انسانهای قانونمند و ساعی در رعایت قرنطینه خانگی ، با مردمی که حرف هیچ کس را گوش نمی دهند چه می کنید؟