به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، «پائولا کنون» استاد میکروبیولوژی مولکولی دانشگاه کالیفرنیا جنوبی، در این باره میگوید: از آنجایی که در آشپزخانه رستورانها پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود، از این رو این اماکن میتوانند یکی از ایمن ترین جاها در زمان شیوع کرونا ویروس باشند.
وی عنوان میکند حتی اگر در بدترین حالت، یک سرآشپز بیمار در حال آماده سازی پیتزا یا برگر، سرفه کند، خیلی ناراحت کننده نیست چراکه کرونا ویروس جدید با گرما از بین میرود و نابود میشود.
وی تاکید میکند بهتر است بعد از سفارش غذا و دریافت آن، برای اطمینان بیشتر مجدداً غذا را گرم کنید.
اگر بازهم نگران هستید، غذا را روز قبل خریداری کرده و در یخچال یا فریزر نگهداری و روز بعد مصرف کنید، چراکه مرور زمان همانند گرما موجب نابودی کرونا ویروس جدید میشود.
نظر شما