«این زن، به سرعت ناپدید شد و هیچ اثری از آن باقی نماند. بعد از این، کمیته چینی (محافظت از امنیت جوامع) سریعا به وجود یک فرد مبتلا به ویروس (کووید-۱۹) در سال ۲۰۱۹ اذعان کرد؛ که این امر همزمان با شیوع آنفولانزا در آمریکا بود که باعث مرگ هزاران انسان شد. در نتیجه، می‌توانیم بگوییم که آمریکا، و نه چین، یک هیولا به نام ویروس کرونا به راه انداخت.»

منشاء کرونا

 به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فرارو، منشأ ویروس جدید کرونا یا همان کووید-۱۹، چیست و از کجا آمد؟ این، پرسشی است که ذهن بسیاری از مردم را مشغول کرده و به انتشار شایعات و نظریات توهم توطئه دامن زده است. اگر چه نتایج برخی پژوهش‌های جدید، احتمال ساخت این ویروس توسط انسان را رد می‌کنند، اما هنوز برخی محافل رسانه‌ای ادعاهایی را در خصوص ساخت کووید-۱۹ در آزمایشگاه‌های سری مطرح می‌کنند. جدیدترین ادعا، این است کرونا از یک آزمایشگاه آمریکایی در شرق اروپا منتشر شده است.

 همزمان با شیوع روزافزون کرونا در جهان، بازار شایعه و نظریه‌های توهم توطئه نیز گرم شده است. یکی از اولین شایعه‌ها، که ابتدا در شبکه‌های اجتماعی مطرح شد، این بود که کرونا در اساس یک سلاح بیولوژیک بوده که از یکی از آژمایشگاه‌های ویروس شناسی در ووهان (محل انتشار اولیه کرونا) به بیرون نشت کرده است. امری که قویا از سوی مقامات چین رد شد.

در مقابل، چین ضمن تکذیب شایعه فوق، با متهم کردن آمریکا به آوردن ویروس به ووهان توپ را به زمین آمریکایی‌ها انداخت. ژائو لی جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین، در توئیتی نوشت: «شروع [ابتلای]بیمار صفر (اولین مورد ابتلا) در ایالات متحده چه زمان بوده است؟ چه تعداد مبتلا شده‌اند؟ نام بیمارستان‌ها چیست؟ شاید این ارتش ایالات متحده بوده که این همه‌گیری را به "ووهان" برده است. شفاف باشید! داده‌های خود را علنی کنید! ایالات متحده به ما یک توضیح بدهکار است.»آمریکا جواب نداد و سفیر چین در آمریکا را احضار کرد. در چند هفته اخیر، آمریکا درگیر بحران کرونا شد و از منازعه با چین بر سر ویروس کرونا دست برداشت. این در حالی است که پیش تر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، در اقدامی که با واکنش انتقادآمیز چین مواجه شد، ویروس کرونا، را «ویروس چینی» نامید. همچنین، مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در اقدامی مشابه، کرونا را «ویروس ووهان» توصیف کرد. در حال حاضر، آمریکا بیش از ۳۱۲ هزار مبتلا به کرونا دارد که از این تعداد، ۸۵۰۰ نفر جان شان را در اثر این بیماری از دست دادند. فقط روز شنبه گذشته، ۱۳۴۴ نفر در آمریکا در اثر کرونا جان باختند.
 

برخی کارشناسان معتقدند که پانگولین‌ها منشأ ویروس کرونا هستند.
  • پای یک زن در میان است؟

با این حال، به نظر می‌رسد این حجم از تلفات گسترده آمریکا که از هر جای دیگری در جهان بیشتر است، مانع از این نشده که چینی ها، آمریکا را به ساخت ویروس کرونا متهم نکنند. به تازگی یک دانشمند چینی مدعی شده که ویروس کرونا از یک پایگاه نظامی آمریکا خارج شده است.

این دانشمند به روزنامه «ایندیپندنت عربی» گفت: «این همه گیری از یک آزمایشگاه پژوهش‌های بیولوژیک در یکی از پایگاه‌های نظامی آمریکا در شرق اروپا خارج شد و راز آن نزد زنی است که به این ویروس کشنده مبتلا بود و فرار کرد.»

ایندیپندنت عربی، این دانشمند را مهم توصیف کرد که روابط نزدکی با دولت چین دارد و از جدیدترین تحولات پژوهش‌های چین در زمینه ایجاد دارویی برای کرونا آگاه است. دانشمند یادشده که نامش فاش نشده است، افزود: «همه اقشار ملت چین یقین دارند که ویروس کرونا، ساخته آمریکاست و هر آنچه آمریکا (درباره ساخته شدن ویروس کرونا توسط چین) می‌گوید دروغ محض است. حتی ملت آمریکا نیز می‌داند که کرونا ساخته کشور خودشان است.»
 
این دانشمند ادامه داد: «منشأ ویروس (کرونا) یک پایگاه نظامی آمریکایی، و مشخصا یک آزمایشگاه ساخت تسلیحات بیولوژیک است که در آن اولین فرد مبتلا به ویروس کرونا، که یک زن بود، پیدا شد.» دانشمند چینی ادامه داد: «این زن، به سرعت ناپدید شد و هیچ اثری از آن باقی نماند. بعد از این، کمیته چینی (محافظت از امنیت جوامع) سریعا به وجود یک فرد مبتلا به ویروس (کووید-۱۹) در سال ۲۰۱۹ اذعان کرد؛ که این امر همزمان با شیوع آنفولانزا در آمریکا بود که باعث مرگ هزاران انسان شد. در نتیجه، می‌توانیم بگوییم که آمریکا، و نه چین، یک هیولا به نام ویروس کرونا به راه انداخت.»

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که این روزها، به موازات اوج گیری بحران کرونا در جهان، شایعات عجیب و غریبی درباره این ویروس مطرح می‌شود. در یکی از این شایعات که خشم مقامات بهداشتی بریتانیا را برانگیخته، ادعا می‌شود که دکل‌های اینترنت نسل پنجم باعث شیوع ویروس کرونا و سرطان می‌شود. این شایعه، حتی موجب شده که برخی فعالان برای جمع آوری امضا جهت متوقف کردن این دکل ها، درخواستی آنلاین طراحی کنند. تاکنون بیش از ۱۱۰ هزار نفر آن را امضا کرده اند و حتی توسط برخی سلبریتی‌ها در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است. مقامات بریتانیا این شایعه را مزخرف دانسته و آن را تکذیب کرده اند. آن‌ها گفته اند که بریتانیا برای مقابله با بحران بهداشتی کرونا دقیقا به زیرساخت‌های اینترنت نسل پنجم نیاز دارد.

کد خبر 498492

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha