به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، رسول مسعودی، ۴۵ ساله که داور فوتبال نیز هست با بیان اینکه هیچ بیماری زمینهای هم نداشته است، گفت که آن شب برای انتقال بیمار مبتلا به کرونا، به ماموریت اعزام شده بود، اما چند ساعت بعد، همکارانش او را با همان آمبولانس به بیمارستان منتقل کردند.
این بیمار بهبود یافته و فائق آمده بر کرونا، که امید را ابزار غلبه بر ویروس میداند، باید ۲ هفتهای را در قرنطینه خانگی به سر ببرد تا دوباره مهیای خدماترسانی شود.
این راننده اورژانس درباره چگونگی مبتلا شدنش گفت: ۱۲، ۱۳ روز پیش، برای انتقال یک بیمار مشکوک به کرونا، به ماموریت اعزام شدم، ساعت ۸ شب بود، خانمی با سرفههای شدید، سوار خودرو شد، همکارم لباس مخصوص بر تن داشت اما من نداشتم، چون آن موقع گفته میشد که نیازی نیست راننده لباس مخصوص بر تن داشته باشد.
مسعودی افزود: فکر میکنم بیماری از آن خانم، به من سرایت کرد، ساعت ۳ صبح بود که بیماری کرونا، با علائم تب شدید و لرز، در من ظاهر شد و همکارانم، با همان آمبولانس که ساعاتی پیش به ماموریت رفته بودم، مرا به بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد رساندند.
وی اظهار کرد: بیماری با تب شدید، بالای ۳۹ درجه، ظاهر شد، گلودرد، تب و لرز، سرفههای شدید و درد بدن، امانم را بریده بود، تنگی نفس، رهایم نمیکرد اما امید را از دست ندادم، روحیه امیدواری سبب پیروز شدن من بر این ویروس شد.
این داور فوتبال افزود: البته این روحیه امید و دلگرمی، دارویی بود که پرستاران و پزشکان به بیماران تزریق میکردند، در این مدت، روی گشاده و پرمهر پرستاران و پزشکان، امید بخش روزهای تنهایی و قرنطینه دوران درمانم بود.
مسعودی بیان کرد: کادر درمان، از هیچ خدمتی دریغ نداشتند، پرستاران و پزشکان در این مدت، بدون هیچ کوتاهی، به بیماران رسیدگی میکردند، پرستاران با وجود خستگیها، خم به ابرو نمیآوردند.
وی گفت: خستگیهای کار را پشت ماسکهای صورتشان، پنهان و لبخند رضایت را بر پیشانی شان مهر کرده و هر لحظه برای پاسخ به نیاز بیمار، آماده بودند و همین روحیه جهادی در کادر درمان و توصیه به اینکه تنها به سلامتی اندیشه کنیم، سبب امیدواری بیماران شده بود.
مسعودی اظهار کرد: ۱۲ روز در بیمارستان بستری بودم، ۱۲ روز با این ویروس گلاویز شدم و شب گذشته ۱۹ فروردین، با به دست آوردن بهبودی، مرخص شدم و اکنون هم در یک اتاق منزل، در قرنطینه به سر میبرم، تا پس از ۱۴ روز، به سر کارم بازگردم.
وی افزود: در منزل هم ماسک و دستکش استفاده میکنم تا اهل خانه، به بیماری مبتلا نشوند.
وی با تاکید بر اینکه مردم باید توصیههای کادر بهداشت و درمان، مبنی بر در خانه ماندن را جدی بگیرند، گفت: رعایت نکردن قرنطینههای خانگی، در این شرایط کمبود دارو و امکانات، سبب مضاعف شدن زحمت پرستاران و پزشکان میشود.
این داور فوتبال اهل خراسان شمالی گفت: به مردم توصیه میکنم، برای پیشگیری و جلوگیری از ابتلا به این بیماری مخوف، حتما در خانه بمانند.
نظر شما