شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۴
۰ نفر

شرکت داروسازی فایزر می‌گوید یک داروی احتمالی را شناسایی کرده است که مانع تکثیر و شیوع ویروس کرونا در بدن می‌شود.

دارو ـ کرونا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت داروسازی فایزر یک درمان احتمالی و امیدوارکننده با قابلیت تأثیر زودرس بر بیماران مبتلا به کرونا را پیدا کرده است. این شرکت قصد دارد آزمایش‌های مربوط به این دارو را در تابستان روی بیماران انجام دهد.

میکائیل دالستن، مدیر ارشد بخش علمی این شرکت، در مصاحبه‌ای گفت: تحقیقات آزمایشگاهی نشان می‌دهد این دارو مانع تکثیر و شیوع ویروس جدید کرونا در بدن می‌شود. آزمایش این دارو روی انسان برای اثبات این ادعا ضروری است، اما یافته‌ها نشان می‌دهد این دارو از انتشار ویروس در بیماران مبتلا با علائم خفیف و متوسط جلوگیری می‌کند.

  • آزمایش دارویی دیگر در این هفته

افزون بر این به گفته دکتر دالستن، شرکت فایزر همچنین این هفته آزمایش داروی «زلیجانز» (Xeljanz) که در اصل برای روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) تایید شده است،، را در بیماران مبتلا به ویروس کرونا در ایتالیا آغاز می‌کند تا بفهمد آیا این درمان فایده‌ای دارد یا خیر. 

او ادامه داد: این شرکت در نظر دارد تحقیقات خود را درباره کمک آنتی‌بیوتیک‌ها به بیماران مبتلا به کرونا نیز انجام دهد.

  • ساخت واکسنی با ساختار ژنی

علاوه بر این، شرکت فایزر با شرکت BioNTech SE آلمان همکاری کرده است تا بتواند در حوزه فناوری واکسنی با ساختار ژنی بسازد. همچنین شرکت فایزر قصد دارد تا اواخر ماه جاری روی چهار واکسن مختلف به طور هم‌زمان آزمایش‌های بالینی انجام دهد. هدف از این کار پیشرفت در مطالعات آینده است.

شرکت فایزر که در شهر نیویورک مستقر است، تیمی متشکل از ۵۰ محقق را از بخش‌های مختلف برای کار روی ویروس کوویدـ۱۹ جمع‌آوری کرده  است تا داروهای مختلف بالقوه را بررسی کند.

دکتر دالستن افزود: این تیم تحقیقاتی همچنین ترکیباتی را که فعالیت در برابر سایر ویروس‌ها از جمله نشانگان شدید حاد تنفسی یا سارس را نشان می‌دهد مورد بررسی قرار داد.

شارلوت آلبرتون، که در زمینه طراحی دارو  شرکت فایزر فعالیت دارد، گفت: به منظور تأمین منابع کافی برای دارویی که این شرکت قصد آزمایش آن را دارد، چند هفته پیش فایزر مواد اولیه لازم را برای ساخت دارو خریداری کرد.

شرکت فایزر انتظار دارد که تحقیقات ارزیابی اثر داروی زلیجانز روی بیماران کوویدـ۱۹ در ماه ژوئیه به پایان برسد. همچنین می‌گوید این دارو می‌تواند به مهار واکنش شدید ایمنی  کمک کند در بعضی از بیماران مبتلا به کرونا باعث نارسایی تنفسی و مرگ می‌شود.

دکتر دالستن تصریح کرد: داروی زلیجانز  متفاوت از داروی آکتمرا (یک داروی ضد التهابی دیگر برای روماتیسم مفصلی) عمل می‌کند و می‌تواند جایگزینی برای بیمارانی باشد که بدنشان به داروهای ضد التهابی دیگر پاسخ نمی‌دهد.

شرکت  فایزر انتظار دارد یافته‌های خود درباره قدرت آنتی‌بیوتیک آزیترومایسین را در برابر ویروس کرونا که با نام تجاری زیتروماکس توسط این شرکت به فروش می‌رسد منتشر کند.

شرکت فایزر قصد دارد با دانشکده پزشکی گرمسیری لیورپول مستقر در ایالات متحده دو مطالعه انجام دهد تا بررسی کند آیا بیماران مبتلا به کرونا در معرض خطر بیشتری در ابتلا به ذات‌الریه (پنومونی) هستند و در صورت وجود هر دو عفونت بیماری آنان شدیدتر خواهد شد یا خیر.

کد خبر 500072

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha