مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: کارخانه‌هایی که موقتا خودشان به تولید نمی‌پردازند باید حقوق کارگران خود را پرداخت کنند.  

اشتغال

به گزارش هشمهری آنلاین به نقل از ایلنا، میراحد حسینی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا، صاحبان مشاغلی که کار خود را از دست داده‌اند مطابق آن بیمه‌شدگان مشمول، تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری می‌توانند در سامانه الکترونیکی ثبت درخواست بیمه بیکاری به نشانی bimebikari. mcls. gov. ir بدون نیاز به مراجعه حضوری به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کاریابی‌های غیر دولتی نسبت به ارائه درخواست خود اقدام کنند.  

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی افزود: بیمه بیکاری مشمول کسانی است که ۳ درصد از حقوق آنها برای بیمه بیکاری کسر می‌شود.  

وی تشریح کرد: واحدهای اجرایی ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تامین اجتماعی استان با حذف مراحل حضور غیاب و بازرسی احراز اشتغال تا پایان اردیبهشت ماه به مدت سه ماه نسبت به پرداخت مقرری بیمه بیکاری مشمولین اقدام خواهد کرد.  

حسینی فهرست فعالیت‌ها و زیربخش‌های اقتصادی و صنوف تولیدی و خدماتی آسیب‌پذیر از کرونا را به شرح زیر اعلام کرد: مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران‌ها، بوفه‌ها، طباخی‌ها، تالارهای پذیرایی، قهوه‌خانه‌ها، اغذیه فروشی‌ها و موارد مشابه به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت، مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمان‌پذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها، زائرسراها، مراکز بوم‌گردی، مراکز اقامتی و پذیرایی و تفریحی و خدماتی بین راهی و موارد مشابه به تشخیص وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری و برون شهری اعم از هوایی، جاده‌ای، ریلی و دریایی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، تولید و توزیع پوشاک، تولید و توزیع کیف و کفش، مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه، مراکز و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی، مراکز و مجتمع‌های فرهنگی و آموزشی و مراکز تولید، توزیع و فروش صنایع دستی شامل بیمه بیکاری می‌شوند.  

حسینی در ادامه گفت: فعالیت‌ها و زیربخش‌های اقتصادی و صنوف تولیدی و خدماتی آسیب‌پذیر از کرونا می‌توانند از بیمه بیکاری استفاده کنند.  

وی اظهار کرد: هفته گذشته طی جلسه‌ای مقرر شد تمام واحدهای تولیدی با رعایت نکات ایمنی و پروتکل‌های بهداشتی به اشتغال خود ادامه داده و مشکلی وجود ندارد.  

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اظهار داشت: بنابراین کارگران واحدهای‌های تولیدی بزرگ صنعتی باید در کارگاه‌های خود به اشتغال بپردازند، چون دولت آنها را تعطیل اعلام نکرده است و بیمه بیکاری شامل آنها نمی‌شود.  

وی گفت: دولت به ازای هر کارگر برای کارخانه‌های تولیدی، ۶ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته است ولی فعلا دستور العمل پرداخت تسهیلات ابلاغ نشده است، اگر کارخانه‌ای تعدیل نیرو نکند و کارگران خود را حفظ کند می‌تواند از این تسهیلات استفاده کند و کارخانه‌هایی که موقتا خودشان به تولید نمی‌پردازند باید حقوق کارگران خود را پرداخت کنند.  

کد خبر 501246

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha