به گزارش همشهری آنلاین، محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران درباره وضعیت آماری مسافران اتوبوسهای تهران پس از پایان تعطیلات نوروزی گفت: در هفته اول بعد از تعطیلات با توجه به اینکه بخشی از کارمندان دولت در مشاغل حاضر شدند، تعداد مسافران اتوبوسهای شهری تهران با ۱۴۰ هزار مسافر در روز شروع شد که این تعداد هفته گذشته همزمان با شروع به کار برخی اصناف، روزانه به حدود ۳۱۰ هزار نفر جابجایی رسید. در هفته جاری تعداد مسافر خیلی بیشتر هم شده است و پیشبینی میشود در این هفته آمار ۴۰۰ هزار نفر جابجایی روزانه با اتوبوسهای شهری را رد کنیم.
وی افزود: قبل از بحران کرونا و در شرایط عادی، ناوگان اتوبوسرانی پایتخت در شرایط پیک مسافر روزانه بین یک میلیون و ۷۰۰ هزار تا ۲ میلیون نفر جابجایی داشت. از اول اسفند ماه ۹۸ که موضوع شیوع ویروس کرونا شروع شد میزان مسافران اتوبوس کاهش پیدا کرد تا جایی که در روزهای پایانی سال گذشته تا ۹۴ درصد کاهش مسافر نسبت به جابجایی دو میلیونی داشتیم.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه از تمام ظرفیت ناوگان اتوبوسرانی برای اجرای فاصلهگذاری در اتوبوسها استفاده میکنیم، گفت: بخشی از ظرفیت ناوگان خصوصی اتوبوسرانی با کاهش بسیار شدید مسافر مواجه هستند و حتی هزینه سوختشان را هم با تعداد فعلی مسافر نمیتوانند تامین کنند. ۹ خط تندرو اتوبوسرانی تهران پرمسافر است. خط یک از سه راه تهرانپارس تا میدان آزادی و خط ۷ از میدان راه آهن به میدان تجریش خطوط بسیار پرمسافر هستند.
ترفع افزود: ناوگان پشتیبان خطوط پرمسافر را فعال کرده و تعدادی از اتوبوسهای خطوط کم مسافر را به این خطوط هدایت کردهایم تا جای ممکن فاصلهگذاری رعایت شود.
به گفته وی، خط جدید مینیبوس از چهار راه ولیعصر تا میدان ونک راهاندازی شده است که شهروندان با همان هزینه اتوبوسهای خط ۷ مترو میتوانند از این خط جدید استفاده کنند؛ با این تفاوت که در برخی ایستگاهها توقف ندارد. همچنین برای جلوگیری از ازدحام، اتوبوسهای خالی برای چهار راه ولیعصر در نظر گرفتهایم.
ترفع افزود: خط دیگری نیز از پایانه آزادی به میدان پونک در روزهای آتی راهاندازی میشود که در این خط از اتوبوسهایی استفاده میکنیم که این روزها مسافر ندارند. مسافران این خط جدید کرایه خط ۱۰ را پرداخت خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران درباره آمار ابتلا و فوتی در میان رانندگان اتوبوسهای شهری تهران نیز گفت: متاسفانه دو نفر از رانندگان بخش خصوصی که بیماری زمینهای هم داشتند را از دست دادیم. آمار ابتلای رانندگان اتوبوس از ۵۳ نفر بالاتر نرفته است و امیدواریم دیگر مورد ابتلا و فوتی نداشته باشیم. طرح غربالگری شروع شده است، بخش عمدهای از پرسنل غربالگری شدند و این طرح ادامه دارد.
نظر شما