به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، معاون میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی اظهار کرد: این آثار شامل؛ دشت اسفدن (دق اسفدن و دره هندوستان) قاین، جنگل سنو طبس، گواب خوسف، بنه کهنسال سبزپوش سربیشه و آبشارهای دره دوتگی سرایان هستند که با دارا بودن ویژگیهای شاخص طبیعی قابلیت ثبت در فهرست آثار ملی کشور را دارا بودند.
علی شریعتیمنش، ادامه داد: این آثار ارزشمند ملی از جنبههای مختلف خصوصاً دارا بودن ویژگیهای طبیعی و گیاهی و جاذبههای گردشگری بسیار با اهمیت هستند.
معاون میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: مهمترین اقدام پس از ثبت یک اثر، حفاظت و نگهداری آن است و از آنجایی که این آثار شاخص، میراث گرانبهای استان هستند باید همه نهادها و مردم در راستای تحقق این امر مهم بکوشند.
شریعتیمنش تصریح کرد: در سال ۹۸ با ثبت هشت اثر در فهرست میراث ناملموس و معرفی یک اثر میراث زنده بشری، تعداد آثار ثبت شده استان در فهرست آثار معنوی کشور (ناملموس) نیز به ۶۹ عدد رسید.
وی افزود: در سال گذشته ۳۳ اثر غیر منقول و چهار اثر منقول استان نیز در در فهرست میراث ملی ثبت شد و هماکنون تعداد آثار ثبتی خراسان جنوبی در فهرست میراث ملی ۹۲۳ اثر است.
معاون میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان جنوبی یادآور شد: ۵۰ حریم آثار تاریخی استان نیز در سال گذشته به ثبت رسیده است.
نظر شما