به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ناصر محمودی افزود: این کارگاه در بخشهای فراوری و تولید گل سفالگری، سفال چرخی، سفال نقش برجسته، لعاب و نقاشی روی سفال تدارک دیده شده تا زمینه برای بهرهمندی علاقهمندان به این رشته صنایع دستی فراهم شود.
او ظرفیت آموزش برای هر دوره را ۶۰ نفر ذکر کرد و گفت: این کارگاه در مرکز آموزش شماره ۲ صنایع دستی شهرستان اردبیل (مدرسه جعفر اسلامی) راهاندازی میشود.
محمودی ایجاد رونق در صنایع دستی را از برنامههای مهم سال ۹۹ دانست و بیان کرد: از جمله رشتههای صنایع دستی که از اهمیت بسزایی برخوردار بوده هنر سفالگری است که در راستای رونق این صنعت تلاش میکنیم تا امسال شاهد توسعه آموزشها در این بخش باشیم.
او همچنین از احیای رشتههای منسوخ صنایع دستی در استان خبر داد و گفت: در سالهای اخیر در این زمینه اقداماتی انجام شده و برای تداوم اقدامات و برنامهها در این بخش امسال با جدیت تلاش میشود.
اردبیل از استانهای برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب میشود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق میکنند.
بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.
چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.
نظر شما