به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان به ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.
The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان به ویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.
نظر شما