طرح «سینما ماشین» از جمعه این هفته با اکران «خروج» کار خود را آغاز می‌کند؛ اما این طرح در هر نوبت اکران چه تعداد خودرو را با چه نرخ بلیتی میزبانی خواهد کرد؟

سينماماشين

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، «سینما ماشین» (تماشای فیلم روی پرده سینما از داخل خودرو) از جمعه ۱۲ اردیبهشت به مدت یک هفته در دو سانس ۲۱ و ۲۳:۳۰ در پارکینگ شماره ۳ برج میلاد تهران برگزار خواهد شد. 

بلیت‌فروشی از صبح پنجشنبه در سایت سینماتیکت آغاز می‌شود و هنوز رقم آن اعلام نشده است اما گفته می‌شود این مبلغ برای هر خودرو کمتر از ۴۰ هزار تومان است که با توجه به حداکثر نرخ بلیت سینما یعنی ۲۰ هزار تومان ـ اگر هر خودرو ۲ تماشاچی داشته باشد ـ  مبلغ خارج از عرفی محسوب نمی‌شود.

سینماماشین در هر بار اکران، میزبان ۱۶۰ خودرو خواهد بود که احتمالا به دلیل رعایت موارد بهداشتی، با فاصله بیشتری نسبت به یکدیگر قرار می‌گیرند. 

در آلمان نیز،‌ یکی از «درایوین‌سینما»ها که گنجایش هزار خودرو را دارد، این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا فقط میزبان ۲۵۰ خودرو است.

اکران در سینمای خودرویی ـ‌ به دلیل روباز بودن ـ فقط‌ در تاریکی شب‌ امکان‌پذیر است و معمولا یک بلندگوی کوچک (اسپیکر قابل حمل) به هر خودرو داده می‌شود تا صدای فیلم را بشوند.

سینمای خودرویی موضوع جدیدی نیست و در ایران ۶ دهه قدمت دارد؛ البته این شکل از سینما در دهه‌های اخیر در ایران اجرایی نشده است، چنانچه در جهان اهم از رونق افتاده و تعداد آن به شدت کاهش یافته است. اما شیوع کرونا بار دیگر آن‌ها را در مرکز توجهات سینمادوستان قرار داده است.

عمر سینمای خودرویی در آمریکا به سال ۱۹۳۳ باز می‌گردد، این شیوه در دوران اوج خود به ۴۶۰۰ پرده سینما رسید اما امروزه به ۳۵۰ پرده کاهش یافته است و اکنون فقط ۲۵ پرده به اکران فیلم مشغول هستند.

۹ سال پیش هم قرار بود یک سینمای خودروی در تبریز ساخته شود که از سرنوشت این طرح خبری در دسترس نیست.

کد خبر 506237

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرج IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۳
    0 0
    سینما تهران‌پارس یا درایوین سینمای تهران‌پارس اولین سینمای اتومبیل رو در ایران بود که در سال ۱۳۳۹ در تپه‌های تهران‌پارس افتتاح شد. در این سینما که هنوز نمونه‌هایی از آن در معدودی از شهرهای سنتی آمریکا و استرالیا وجود دارد، تماشاگران با اتومبیل به آن وارد می‌شدند و در حالی که در ماشین نشسته بودند فیلم را تماشا می‌کردند. گنجایش این سینما ۲۸۴ اتومبیل و بهای بلیت آن ۱۵۰ ریال بود. به هر اتومبیل یک گوشی یا بلندگوی مخصوص داده می‌شد که بینندگان به میل خود صدای آن را تنظیم می‌کردند. فیلم‌های این سینما را سینما مولن‌روژ تأمین می‌کرد./ویکیپدیا