در دومین دوره این مسابقه که موضوع آن "حیاط خانه یا محوطه مجتمعهای مسکونی با نگاه مستند" بود، سارا کربلایی علی برنده عکس برگزیده اول و تندیس آهوی مازنی و کاوه کوثری برنده عکس برگزیده دوم و لوح پیروز شدند.
همچنین در این مراسم از مریم کیا، الهه مرجویی و فرزانه فردوسی میلانی تقدیر شد. این دوره از مسابقه را بهمن جلالی، افشین شاهرودی و مهران مهاجر داوری کردند.
به گزارش پایگاه خبری عکاسی بهمن جلالی درباره برگزاری این مسابقه گفت: "این که فردی مانند یارعلی پور مقدم که کارش عکاسی نیست و پیشقدم میشود و مسابقه عکسی میگذارد که بخش خصوصی آن را برگزار میکند و حمایتکننده دولتی ندارد و از بودجههای دولتی هیچ گیرش نمیآید، قابل تحسین و با ارزش است. "
افشین شاهرودی نیز در این مورد گفت: "نکته مهم در برگزاری این مسابقه این است که بیشتر مسابقات عکاسی در ایران دولتی است و با بودجههای کلان برگزار میشوند. شوکا مسابقهای است مستقل و بدون اتکا به پشتوانه دولت. عکاسان با شرکت در این مسابقه با حمایت از این حرکت به توسعه عکاسی کمک می کنند."
جلالی درباره نکات دیگر این مسابقه گفت که بعضی از عکاسان شرکت کننده به فراخوان دقت نکردهاند و عکسهایی فرستادند که ربطی به موضوع اعلام شده - حیاط - نداشته بنابر این داوران آنها را حذف کردند.
یکدستی هیات داوران نکته دیگری بود که جلالی به آن اشاره کرد و گفت که این ترکیب یکدست در داوری بسیار کمک میکند.
شاهرودی درباره موضوع این نمایشگاه گفت: عکسها نشان میداد که ما یک جامعه آپارتمان نشین هستیم و حیاط دیگر در زندگی ما نقشی ندارد. آن الفتی که حضور حیاط در زندگی ما پدید میآورد از بین رفته است.