به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، تحقیقات جدید نشان میدهد بازگشت بهبودیافتگان کرونایی به جامعه و زندگی عادی به کاهش سرعت انتقال کمک میکند.
به گفته متخصصان شناسایی این افراد از طریق آزمایش آنتی بادی میتواند در افزایش سطح ایمنی در جوامع بزرگ موثر باشند. بر همین اساس محققان مؤسسه فناوری جورجیا یک مدل اپیدمیولوژیک برای کاهش انتقال کووید۱۹ را تهیه و تحلیل کردند. رویکرد آنها متکی به استفاده از آزمایشهای آنتی بادی برای شناسایی افرادی است که بهبود یافتهاند.
طبق این مدل، افراد بهبود یافته آنتی بادیهای کووید ۱۹ را دارند از این رو ارتباط آنها با افراد مستعد ایمن خواهد بود و خطر ابتلا و انتقال در پایینترین سطح خود قرار دارد حتی اگر مدت مصونیت آنها مشخص نباشد.
به اعتقاد متخصصان استفاده از سپر ایمنی بیماران بهبود یافته میتواند تا ۷۷ درصد باعث کاهش احتمال انتقال ویروس شود. این امر با افزایش تعامل بین افراد بهبود یافته و کاهش تعامل بین افراد با وضعیت ناشناخته، میتواند سپر ایمنی را در بین مردم ایجاد کند. هدف از این راهبرد کمک به حفظ تعامل لازم برای مشاغل ضروری و ارائه خدمات با کاهش احتمال انتقال است.
رویکرد سپر ایمنی به میزان قابل توجهی میتواند بار کلی شیوع فعلی را کاهش داده و همزمان با رعایت فاصله اجتماعی به کسب و کار رونق دوباره دهد. این مدل فرضی تاکید قطعی بر این موضوع ندارد که بهبودیافتگان به طور قطع از ابتلای مجدد در امانند، اما میتواند راهکاری برای آغاز به کار تدریجی مشاغل و خروج از قرنطینه باشد.
آزمایش آنتی بادی در بسیاری از کشورهای جهان رایج است، اما به عنوان یک آزمایش جدید برای یافتن پاسخی در مورد میزان توانایی سلولهای ایمنی بدن در مبارزه با عفونت به منظور حفاظت و بهبودی است.
آزمایشهای اولیه نشان میدهد نیمی از بهبودیافتگان حداقل دو هفته مصون هستند؛ بنابراین محققان تایید کردهاند که بهبودیافتگان میتوانند دوباره به کار خود بازگردند. مصونیت و توانایی آنها برای بازگشت به محل کار به عنوان "سپر" برای باقی افراد جامعه عمل میکند، چرا که آنها میتوانند چرخ اقتصاد را در دست بگیرند و به افراد در معرض خطر بیشتری اجازه دهند تا همچنان در خانه بمانند.
بیشتر مدلها و نتایج اولیه از نظرسنجیهای سرولوژیکی (آزمایش تصادفی از جمعیت برای تشخیص اینکه چه کسی آنتی بادی کروناویروس را دارد) نشان میدهد که تعداد بیشتری از افراد نسبت به کل آمار رسمی فعلی آلوده شدهاند؛ بنابراین هرچه آنتی بادی افراد بهبود یافته بیشتری مثبت شود، جامعه نیروی سپر بیشتری خواهد داشت.
بر اساس این الگو اگر ۲۰ نفر از افرادی که آلوده شدهاند، بهبود یابند، میزان ایمنی احتمالی را ایجاد کردهاند و بر اساس آن ۲۰ درصد جمعیت کمتری مبتلا میشوند.
به گفته محققان مدل حاضر علاوه بر نقشهای شناخته شده آن در تخمین شیوع و توسعه بالقوه روشهای درمانی مبتنی بر پلاسما، ارزش آزمایش سرولوژی را به عنوان بخشی از راهبردهای مداخله برجسته میکند.
نظر شما