خرفه به عنوان غذای برتر آینده معرفی مـی‌شـود، چـرا کـه دارای بسیاری از ترکیبات مغذی و خصوصیات آنتـی‌اکسـیدانی است.

خرفه

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، گیاه خرفه از جمله منابع غنی آنتی‌اکسیدان و اسیدهای چرب است. مصرف خرفه گرمی و حرارت را فرو می‌نشاند، همچنین برای رفع و پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان بسیار مفید است.

بهتر است که از شربت حاوی تخم خرفه یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر استفاده شود. مصرف خرفه، خشکی، گرمی و حرارت را فرو می‌نشاند و باعث برطرف شدن و از بین رفتن دردهایی که ناشی از حرارت و گرمی در بدن است می‌شود. همچنین خرفه در درمان اختلالات و التهابات مجاری ادراری موثر است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در مناطقی که این گیـاه مصـرف می‌شود شیوع پایین سرطان و بیماری قلبی گزارش شده اسـت که احتمالا به علت وجود اسـیدهای چـرب امگـا ۳ موجـود در خرفه است.

خرفه منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین A ،B۱ ،B۲ ،C ،E، بتا کاروتن و سایر اسیدآمینه‌های ضروری است. همچنین این گیاه منبع غنی از مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، فسفر، مس و پتاسیم است.

کد خبر 510090

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • US ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۲
    0 0
    از فردا تقلبيش مياد بيرون