به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محسن علی اکبریان افزود: این مصوبه به پیشنهاد معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری و به استناد اصل یکصد و سیهشتم قانون اساسی به تصویب رسیده که استقرار واحدهای متقاضی تا رده (۳) زیست محیطی بر اساس ضوابط استقرار واحدهای صنایع پیشرفته و فعالیتهای دانش بنیان در پارک فناوری و پارک فناوری سلامت پردیس مجاز شده است.
وی ادامه داد: این مصوبه که تنها در پارک فناوری پردیس اجرا شده، مجوز افزایش تولید را به شرکتهای مستقر در پارک داده است.
مدیرکل ارزیابی و نظارت واحدهای فناور پارک فناوری پردیس اظهارکرد: با رفع محدویت تا رده (۳) زیست محیطی در این مجموعه، توان رقابت شرکتهای دانش بنیان داخلی را برای رقابت با کالاهای وارداتی مشابه با این مصوبه افزایش یافتهاست.
علی اکبریان افزود: پیش از این بسیاری از شرکتهای حوزه صنایع پیشرفته، بدون آلایندگی زیست محیطی بهدلیل محدودیتهای زیست محیطی حضور قوی در بازار نداشتند. همچنین رفع این محدودیت امکان حضور فعال شرکتهای صنایع پیشرفته را در بازار فراهم کرد تا با دریافت تسهیلات، نیاز کشور را در مورد محصولات خود بر طرف کنند.
مدیرکل ارزیابی و نظارت واحدهای فناور پارک فناوری پردیس اظهار کرد: برخی از متخصصان پارک به عنوان استاد در دانشگاه آزاد تدریس میکنند و چند پروژه تحقیقاتی بین مجموعه شرکتهای پارک و این دانشگاه تعریف شده است.
علی اکبریان اضافه کرد: واحد تحقیق و توسعه بسیاری از شرکتهای صنعتی شهرستان پردیس نیز در پارک مستقر و برخی از صنایع فعال در منطقه مکمل فعالیت شرکتهای پارک هستند.
مدیرکل ارزیابی و نظارت واحدهای فناور پارک فناوری پردیس گفت: تولیدات پارکهای فناوری سفارشی و «هایتک» هستند و امکان دایر کردن سوله و یا خط تولید در پارک وجود ندارد و تولید صنعتی آنها در سوله و یا خط تولید خارج از پارک اجرا میشود.
علی اکبریان ادامه داد: واحدهای صنعتی از پارک منقطع نیستند و در پروژههای مشترک شاهد تعامل مشترک تجربیات صنعتگران و دانش متخصصین شرکتهای فناور هستیم.
وی گفت: مرکز رشد پارک، از جوانانی که علاقهمندند تا با ایده فناورانه وارد بازار کسب و کار شوند، حمایت میکند.
مدیرکل ارزیابی و نظارت واحدهای فناور پارک فناوری پردیس بیان کرد: مرکز رشد پارک هر سال برای پذیرش تیم های جوان و مستعد با اولویت پذیرش جوانان بومی شهرستان پردیس ۳ تا ۴ بار فراخوان میدهد. همچنین فضای کار اشتراکی یک پله قبل از مرکز رشد است و بعد از ماه مبارک رمضان با ظرفیت اشتغال ۲۰۰ نفر افتتاح رسمی خواهد شد و به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: در این طرح، افراد با حضور در تیمها و فضای کاری مشترک با اجاره روزانه و یا ماهانه یک صندلی و یا یک میز، جایگاهی برای ورود به پارک و کار کردن در کنار شرکتهای مرکز رشدی و کسب تجربه خواهند داشت.
پارک فناوری پردیس در شرق استان تهران با هدف تجاری سازی دستاوردهای فناورانه و ایجاد بستر مناسب برای رشد فناوری و توسعه بازار شرکت های دانش بنیان در سال ۸۴ تاسیس شد.
نظر شما