به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری برنا؛ همزمان با شیوع گسترده و پاندمی ویروس کرونا و اعلام وضعیت اضطراری و قرنطینه از روی دولت بسیاری از کشورهای جهان، استفاده شهروندان از اینترنت و سایت و سرویس های آنلاین به منظور انجام دورکاری و همچنین سایر سرگرمی های خانگی به میزان قابل توجهی رشد و افزایش یافته است.
بنابراین بسیاری از آنها نیاز دارند که سرعت شبکه اینترنت خانگی آنها بیش از پیش افزایش یابد تا آنها بتوانند با سرعت و دقت بسیار بیشتری به کار و فعالیت های شغلی و تفریحی خود در بستر اینترنت بپردازند و با مشکل مواجه نشوند.
ترفندهایی که به تقویت وایفای شما کمک میکند
در این گزارش بسیاری از کارشناسان فعال در حوزه فناوری به کاربران توصیه کردهاند که با انجام و رعایت موارد زیر قادر خواهند بود تا حد زیادی سرعت اتصال به اینترنت و شبکه وای فای خانگی خود را بالا ببرند.
۱. روتر اینترنتی خود را به روزرسانی کنید
بسیاری از روترهای اینترنتی قابلیت به روزرسانی را دارند که البته این کار بهتر است توسط متخصصان کاربرانی که به این کار تسلط و آشنایی دارند، انجام شود.
۲. از اپراتور مخابراتی مربوطه سرعت شبکه اینترنتی بالاتری را درخواست و خریداری کنید.
کاربران در ابتدا باید از بسته اینترنتی خریداری شده و قرار داد آنها با اپراتورهای مخابراتی و شرکتهای ارائه دهنده اینترنت مربوطه اطمینان حاصل کنند چرا که ممکن است سرعت اینترنتی که خریداری کردهاند پایین باشد و نتواند انتظار آنها را در انجام کارهای خود برآورده کند.
۳. ساعت اوج مصرف اینترنت را شناسایی کنید
در ساعاتی از شبانه روز که مصرف اینترنت پایینتر است به کار و فعالیتهای غیر ضروری خود در اینترنت بپردازید.
آگاهی از ساعات پرمصرف و کممصرف اینترنت در شهر و کشور خود میتواند تا حد زیادی از مشکلات کاربران بکاهد و آنها میتوانند برای انجام کارهای غیرضروری خود، ساعاتی که اوج مصرف اینترنت نیز را انتخاب کنند.
۴. سایر دستگاههای هوشمند و الکترونیکی متصل به اینترنت را خاموش کنید
نکتهای که در افزایش آنی سرعت اینترنت بسیار تاثیرگذار است، خاموش کردن وایفای گوشی و تبلتهای متصل به مودم خانگی است؛ چرا که هرچه تعداد دستگاههای متصل به مودم وایفای بیشتر باشد، سرعت آن برای هر یک از کاربران متصل به اینترنت نیز کمتر خواهد بود.
همچنین اتصال خودکار دستگاههای هوشمند به وایفای حتی در صورتی که هیچ استفادهای از آنها نشود، از آنجایی که اپلیکیشنهای پس زمینه به طور اتوماتیک از اینترنت تغذیه و استفاده میکنند، موجب میشود سرعت اینترنت به طور کلی کاهش یابد.
۵. روتر اینترنتی خود را جابجا کنید
بسیاری از کاربران با جابجایی مودم و روتر اینترنتی خود در خانه میتوانند سرعت آن را افزایش دهند چرا که قرار دادن آن در یک نقطه کور که فاصله زیادی از افراد خانه برای اتصال به آن دارند، تا حد زیادی سرعت و عملکرد آن را کاهش میدهد.
همچنین کاربران برای بهبود سرعت آن باید آن را بر روی یک سطح بالاتر همچون میز قرار دهند و از گذاشتن آن بر روی زمین یا در نزدیکی سایر دستگاههای الکترونیکی خودداری کنند.
۶. روتر اینترنتی قدیمی خود را کنار گذاشته و یک دستگاه جدید و مدرن بخرید
مودم و روترهای قدیمی از آنجایی که پردازندههای کندتری دارند، بدیهی است که سرعت پایینتری را برای وبگردی در اختیار کاربران قرار میدهند. بنابراین در صورت تمایل به بهرهمندی از سرعت بالاتر، کاربران میتوانند با توجه به نیاز و بودجه خود مودم و روترهای جدید موجود در بازار را بررسی کرده و اقدام به خریداری یک دستگاه جدید، سریع و مدرن کنند.
به عقیده کارشناسان فعال در حوزه فناوری، روترهای مجهز به سه آنتن و دوال باند که از جفت باندهای رادیویی ۲.۴ گیگاهرتزی و ۵ گیگاهرتزی پشتیبانی میکنند، بسیار مناسب خواهد بود و میتوانند سرعت بسیار بالاتری را در اختیار کاربران قرار دهند.
البته تکنولوژی جدید وایفای ۶ نیز سرعت بینظیری دارد که هنوز دستگاههای زیادی که از آن پشتیبانی کنند، وارد بازار نشده است.
۷. رایانه خود را پاکسازی کنید
کاربران باید توجه داشته باشند که نصب برخی از نرمافزارها و استفاده از بعضی از مرورگرهای اینترنتی، حجم و سرعت اینترنت آنها را به میزان قابل توجهی استفاده میکند و آنها باید با پاکسازی و لغو نصب آنها به افزایش سرعت اینترنت خانگی خود کمک کنند.
نظر شما