به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مجید گریوانی شنبه ۲۴ خرداد اظهار کرد: شاید تعداد مارهای گرفته شده در چند روز گذشته خیلی زیاد بوده و دیگر تا پایان سال با چنین ماموریتهایی برخورد نکنیم و تعداد این عملیات با عملیات انجامشده مشابه، در سال گذشته برابری کند.
وی تصریح کرد: اما اگر تعداد زندهگیری مار طی چند روز آینده نیز همانند ۱۰ روز گذشته باشد، وضعیت مطلوبی نخواهد بود.
گریوانی در ارتباط با حضور مارها در داخل شهر و منازل مردم نیز توضیح داد: سیلابهای سال گذشته در داخل شهر تمام علفهای هرز و... موجود در آبراهها را با خود شست و برد، اما امسال شاهد چنین سیلابهایی نبودیم و بارش باران به صورت نمنم موجب ایجاد پوشش گیاهی زیادی در زمینهای رها شده، زمینهای خاکی و اطراف کانال و خندقهای شهر شد.
وی افزود: پوشش گیاهی بلند و مناسب مکان امنی را برای حضور مارها فراهم میکند و همین امر نیز شاید موجب شده تا آنها وارد منازل شوند.
گریوانی ادامه داد: از سوی دیگر ممکن است خانوادهها برای طبیعتگردی به خارج از شهر سفر کرده باشند که مار به داخل خودرو رفته باشد و همراه با خودرو به داخل منزل آمده باشد.
وی بیان کرد: مارهای زندهگیری شده امسال در تمامی نقاط شهر و فقط مختص به منازل حواشی شهر و یا منازل کنار کانال و خندقها نبوده است.
مدیر عامل آتش نشانی بجنورد، خراسان شمالی گفت: برای جلوگیری از حضور مارها در داخل شهر باید محیط زندگی آن ناامن شود که یکی از راهکارها چیدن علفهای هرز در اطراف منازل است.
وی افزود: از سوی دیگر وقتی خانوادهها از طبیعتگردی به منزل بازمیگردند، خودروی خود را به مدت یکی دو ساعت در داخل کوچه پارک کنند که اگر احتمالا مار همراه با خودرو از طبیعت به داخل شهر آمده باشد از ماشین خارج شود و به داخل منزل منتقل نشود.
گریوانی ادامه داد: حجم علفهای هرز روییده شده در داخل شهر به اندازهای بوده که اکنون با خشک شدن آنها، آتشنشانی روزانه ۲۰ تا ۳۰ مورد گزارش آتشسوزی دارد که برای اطفاء آن مامور میشود.
نظر شما