یک متخصص زنان و زایمان گفت: رژیم غذایی تعیین جنسیت علاوه بر این‌که ممکن است سبب افزایش فشار خون، تپش و نامنظمی ضربان قلب و مشکلات دیگر برای مادر شود، به دلیل کمبود یا افزایش بیش از حد برخی عناصر سلامت نوزاد را نیز تهدید می‌کند و ممکن است به عقب‌ماندگی او بینجامد.

نوزاد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ندا رحمانی متخصص زنان و زایمان بیان کرد: پیروی از یک الگوی غذایی صحیح و متعادل و از آن مهم‌تر مصرف مکمل فولیک‌اسید پیش از بارداری توسط مادر مهم است. 

مادران باید موضوع جنسیت کودک را در اولویت‌های بعدی خود قرار دهند، زیرا سطوح ناکافی اسیدفولیک مادر در دوران بارداری باعث بروز نقص لوله‌های عصبی در نوزادان می‌شود و این یعنی خطر عقب‌ماندگی نوزاد. مادران باید توصیه‌های تغذیه‌ای و پزشکی را جدی بگیرند و حتما این دوران را زیر نظر پزشک متخصص و مشاور تغذیه سپری کنند.

وی با بیان این‌که رژیم‌های تعیین جنسیت با تغییر در مصرف سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم تنظیم می‌شود و حداقل باید دو ماه قبل از تاریخ پیش‌بینی‌شده برای بارداری شروع شود، افزود: تغییر در میزان مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی توسط مادر در قبل یا ابتدای بارداری خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن را در دوران زندگی برای نوزاد، وزن پایین زمان تولد، زایمان زودرس و غیره افزایش می‌دهد. 

با توجه به تغییر در مصرف چهار ماده معدنی مهم (سدیم، پتاسیم، کلسیم و منیزیم) در رژیم غذایی مادر به احتمال بالا شاهد مشکلات جسمی در دوران زندگی کودک خواهیم بود. 

این پزشک ادامه داد: رژیم‌های تعیین جنسیت بر پایه تغییر در نسبت مصرف غذاهای حاوی مواد معدنی توسط مادر است به گونه‌ای که در رژیم پسردار شدن میزان مصرف سدیم و پتاسیم باید افزایش یابد و کلسیم و منیزیم کاهش یابد که در حال حاضر نیز شاهد مصرف بالای سدیم (نمک) و پایین کلسیم (لبنیات) در میان مردم هستیم بنابراین رژیم پسردارشدن می‌تواند برای مادران با فشار خون بالا و نارسایی قلبی مشکلاتی را ایجاد کند.

رحمانی گفت: همچنین در رژیم دختردار شدن نیز سدیم و پتاسیم کاهش می‌یابد و کلسیم و منیزیم باید افزایش یابد که با توجه به افزایش مصرف کلسیم و کاهش مصرف سدیم و پتاسیم می‌تواند برای مادران با نارسایی کلیوی، اختلالات عصبی و غیره مشکلات متعددی را ایجاد کند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: رژیم غذایی تعیین جنسیت می‌تواند خطرات زیادی مانند افزایش فشار خون، تپش و نامنظمی ضربان قلب، اخلال در عملکرد کبد و حتی در برخی از موارد نارسایی و از کارافتادگی کلیه برای مادر نیز به دنبال داشته باشد و کمبود یا افزایش بیش از حد برخی عناصر به دلیل تعیین جنسیت در بدن مادر برای جنین هم خطرناک است و ممکن است باعث عقب‌ماندگی نوزاد شود.

کد خبر 521803

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
    8 14
    سلام توروخدایه راهنمایی کنیدمن 3تادختردارم وهمسرم خیلی به روم میاره دکترهم نمیذاره برم دلم خیلی فرزندپسرمیخاد
    • ناشناس JP ۱۶:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
      9 1
      خدا از شوهرت نگذره .خو عیب از خودش.باید آزمایش اسپرم بده و بده دکتر
    • IR ۰۱:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
      3 4
      واقعا که چرا کفر میگیم واقعا شوهرت خیلی بی لیاقته که خدا بهش بچه داده
  • مهسا IR ۱۷:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۶
    2 5
    مگه رژیم تاثیرداره بنظرمن فقط روزتخمک گذاری وازادشدن فولیکول تاثیرداره
    • IR ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
      0 1
      بله تأثیر داره تو متن بالا هم که گفته های پزشک بوده اومده..... بعضی پزشکان متخصص دارو رو هم پیشنهاد میدن که دارو به رحم فشار میاره....
  • IR ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۷
    1 0
    من هم خدابهم پسرداده هم دختر هیچ فرقی نداره بیخود غصه میخوری بهترین پسرها ماتوهست اگر دختر هاتوخوب تربیت کنی بهترین پسرها باالتماس درخونه تون را میزنن ومیشن پسر خودت اونی که پسر داره باید غصه بخوره چون برادیگران داره بزرگ میکنه هرچی خدا میده صلاح خودمونه