دانشمندان در امپریال کالج لندن آزمایش انسانی یک واکسن تجربی برای ویروس کرونا را این هفته آغاز خواهند کرد.

Imperil College vaccine

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس در این آزمایش قرار است دو دوز این واکسن تجربی به ۳۰۰  فرد سالم تزریق  شود.

رابین شاتوک، پژوهش درباره این واکسن را در ایمپریال کالج رهبری می‌کند، گفت مزیت این واکسن این است که مقدار کمی از آن برای ایمن‌سازی لازم است: دوز این واکسن یک صدم دوز واکسنی است که شرکت آمریکایی مدرنا و موسسه‌های ملی بهداشت دارند آزمایش می‌کنند. به این ترتیب میلیون‌ها دوز واکسن را می‌توان به سرعت تولید کرد.

واکسن ایمپریال کالج از زنجیره‌های مصنوعی رمز ژنتیکی از نوع RNA ساخته شده بر اساس ژن‌های ویروس استفاده می‌کند. هنگامی که این واکسن به درون عضله تزریق می‌شود، سلول‌های خود بدن شروع به تولید نسخه‌هایی یک پروتئین گل‌میخی ویروس کرونا می‌کنند که دستگاه ایمنی را فعال می‌کند و آنتی‌بادی‌های تولید شده باعث مصونیت در برابر عفونت‌های بعدی کرونا می‌شوند.

آزمایش‌های حیوانی این واکسن بی‌خطر بودن و موثر بودن آن در ایجاد پاسخ ایمنی نشان داده است.

کارشناسان می‌گویند این واکسن به طور نظری باید باعث مصونیت درازمدت در برابر ویروس کرونا شود، اما آزمایش‌ها باید این موضوع را ثابت کنند.

دولت بریتانیا ۴۱ میلیون پوند برای پژوهش در این واکسن اختصاص داده است.

قبلا دانشگاه آکسفورد واکسن تولیدی خودش را وارد مرحله پیشرفته کارآزمایی بالینی کرده است که ۱۰ هزار داوطلب را در برمی‌گیرد.

آمریکا نیز در ماه ژوئیه کارآزمایی بالینی حتی بزرگتری که شامل ۳۰ هزار نفر داوطلب می‌شود شروع می‌کند که چند واکسن نامزدشده متفاوت از جمله واکسن دانشگاه آکسفورد و واکسن شرکت مدرنا و موسسه‌های ملی بهداشت را آزمایش خواهد کرد.

کد خبر 522612

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha