همشهری آنلاین: ایرلند شنبه 8 مهر با شکست دادن 17 کشور دیگر به مقام اول مسابقات جهانی بازکردن صدف خوراکی ‌2006 رسید.

به گزارش خبرگزاری رویترز مایکل موران ایرلندی در زمان 2 دقیقه و 35 ثانیه توانست 30 صدف خوراکی ر ا باز کند، پنج ثانیه زودتر از هاس یوهانسون سوئدی و 46 ثانیه سریع‌تر از  فردریک ایندفورد انگلیسی.

موران که پدرش دو بار در  دهه 1970  برنده این عنوان شده بود، گفت: "بردن این جایزه به زادگاهم ایرلند افتخار بزرگی است."

موران 23 ساله گفت رمز برنده‌‌شدن کاربرد پایدار چاقوی مخصوص باز کردن صدف است: "باید حرکات دست نرمی داشته باشید و گر نه در معرض خطر شکستن صدف قرار می‌گیرید و از امتیازات‌تان کم می‌شود."

این اولین بار بود که ایرلند پس از 10 سال به مقام قهرمانی در این مسابقات می‌رسید و در مجموع پانزدهمین بار است که ایرلند در تاریخ چهل ساله این مسابقات به مقام اول می‌رسد.

مسابقه باز کردن صدف یکی از رویدادهای عمده در "جشنواره صدف گالوی" است که امسال پنجاه و دومین سال برگزاریش را پشت سر گذاشت.

 جشنواره  امسال که از شنبه در ساحل ناهموار غربی ایرلند در گالوی، "شهر قرون وسطایی قبایل"، آغاز شد، به گفته برگزارکنندگان  12000 نفر را  از سراسر جهان جلب  کرد که در طول 4 روز برگزاری آن 100000 صدف را بلعیدند.
 

کد خبر 5230

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز