به گزارش خبرگزاری رویترز مایکل موران ایرلندی در زمان 2 دقیقه و 35 ثانیه توانست 30 صدف خوراکی ر ا باز کند، پنج ثانیه زودتر از هاس یوهانسون سوئدی و 46 ثانیه سریعتر از فردریک ایندفورد انگلیسی.
موران که پدرش دو بار در دهه 1970 برنده این عنوان شده بود، گفت: "بردن این جایزه به زادگاهم ایرلند افتخار بزرگی است."
موران 23 ساله گفت رمز برندهشدن کاربرد پایدار چاقوی مخصوص باز کردن صدف است: "باید حرکات دست نرمی داشته باشید و گر نه در معرض خطر شکستن صدف قرار میگیرید و از امتیازاتتان کم میشود."
این اولین بار بود که ایرلند پس از 10 سال به مقام قهرمانی در این مسابقات میرسید و در مجموع پانزدهمین بار است که ایرلند در تاریخ چهل ساله این مسابقات به مقام اول میرسد.
مسابقه باز کردن صدف یکی از رویدادهای عمده در "جشنواره صدف گالوی" است که امسال پنجاه و دومین سال برگزاریش را پشت سر گذاشت.
جشنواره امسال که از شنبه در ساحل ناهموار غربی ایرلند در گالوی، "شهر قرون وسطایی قبایل"، آغاز شد، به گفته برگزارکنندگان 12000 نفر را از سراسر جهان جلب کرد که در طول 4 روز برگزاری آن 100000 صدف را بلعیدند.