به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، حکیمه انتظاری اظهار داشت: ۲ هزار و ۸۷۶ واحد و اشخاص حقیقی و حقوقی در مراغه واجد شرایط دریافت تسهیلات کرونا هستند.
وی با انتقاد از عدم اطلاعرسانی و آگاهسازی برخی دستگاهها در خصوص این تسهیلات به بنگاههای زیرمجموعه خود گفت: متاسفانه تاکنون ۵۰۳ بنگاه اقتصادی در شهرستان در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات ثبتنام کردند.
معاون فرماندار مراغه به شرایط استفاده از این تسهیلات اشاره کرد و گفت: فعال بودن لیست بیمه کارکنان در دوران کرونا و قبل از آن، داشتن کد کارگاهی، عدم اخراج نیرو و عدم معرفی کارکنان به اداره کار جهت دریافت مقرری بیمه بیکاری از جمله این شرایط است.
انتظاری گفت: نرخ سود تسهیلات ۱۲ درصد و با بازپرداخت ۲۴ ماهه بوده و پس از یک دوره تنفسی تا پایان شهریور ماه، از مهرماه پرداخت اقساط آغاز خواهد شد.
معاون فرماندار مراغه افزود: همچنین واحدهایی که بدهی جاری یا چک برگشتی دارند هم میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
انتظاری تاکید کرد: دستگاههای اجرایی هر چه زودتر بنگاهها و واحدهای زیرمجموعه خود را برای بهرهمندی از این تسهیلات شناسایی کنند.
وی افزود: شیوهنامه پرداخت تسهیلات ویژه بنگاههای بهشدت آسیبدیده از ویروس کرونا در سایت مربوطه قرار داده شده و متقاضیان میتوانند اطلاعات تکمیلی را مشاهده کنند.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
نظر شما