به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۳ درصد کاهش پیدا کرد و به ۱۷۹۷ دلار و ۴۵ سنت رسید.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۸ درصد کاهش، به ۱۷۹۹ دلار و ۶۰ سنت رسید.
مایکل مک کارتی، استراتژیست ارشد شرکت "سی ام سی مارکتس" در این باره گفت: ما شاهد فشار کاهشی روی داراییهای پرریسک به دلیل نگرانیها پیرامون روابط آمریکا و چین هستیم. انتظار میرود که طلا حمایت بیشتری نسبت به شرایط فعلی پیدا کند. معکوس شدن روند نزولی دلار در حال حاضر به طلا اندکی ضربه زده است.
شاخص دلار در برابر ارزهای رقیب ۰.۱ درصد رشد کرد و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گرانتر ساخت.
در همین حال، سازمان جهانی بهداشت هشدار داد اگر کشورها موفق نشوند احتیاطهای بهداشتی جدی را اجرا کنند، شیوع ویروس کرونا بدتر خواهد شد. شمار مبتلایان به کووید ۱۹ از مرز ۱۳ میلیون نفر عبور کرده است.
فرماندار کالیفرنیا در پی افزایش موارد ابتلا، فرمان عقبنشینی از بازگشایی را صادر کرد در حالی که کانادا و آمریکا احتمالا ممنوعیت سفرهای غیرضروری را که برای مقابله با شیوع کووید ۱۹ وضع کرده بودند، تمدید خواهند کرد.
علاوه بر پاندمی کووید ۱۹، تجدید نگرانیها نسبت به تنشهای دیپلماتیک میان آمریکا و چین به ریسکپذیری لطمه زده و افت قیمت طلا را که یک دارایی مطمئن در شرایط ابهامات سیاسی و اقتصادی به شمار میرود، محدود کرده است.
ذخایر "طلای اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق ETF تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز دوشنبه ۰.۳ درصد رشد کرد و به ۱۲۰۳.۹۷ تن رسید که گویای تقاضا برای سرمایهگذاری در این فلز ارزشمند است.
بر اساس گزارش رویترز، فعالان بازار اکنون منتظر منتشر شدن آمار تولید ناخالص داخلی، خردهفروشی، تولید صنعتی و صادرات چین هستند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد کاهش، به ۱۹۷۱ دلار و ۷۸ سنت رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش، ۱۸ دلار و ۹۸ سنت معامله شد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۳ درصد افزایش یافت و در ۸۳۱ دلار و ۵ سنت ایستاد.
نظر شما