عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت:‌ اگر فردی مبتلا به ویروس کرونا بود پس از بهبود وی به سمپاشی منزل برای از بین بردن آلودگی‌ها نیازی نیست و می‌توان با وایتکس رقیق‌شده با آب وسایل خانه را ضدعفونی کرد.

ضدعفونی سطوح

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مسعود مردانی عضو ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: مشاهده می‌شود برخی افراد منازل خود را در صورت داشتن بیمار کرونایی و بهبود وی سمپاشی می‌کنند در حالی که نیازی به این کار نیست.

وی ادامه داد: لازم است با وایتکس رقیق‌شده همراه آب همه دستگیره‌ها، سرویس بهداشتی، آشپزخانه و غیره را ضدعفونی کرد.

مردانی افزود: کودکان نیز به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند و از والدین می‌خواهیم که حتما هنگام خروج آنان از منزل ماسک بزنند و این مسئله را جدی بگیرند.

این متخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: افراد مبتلا به کرونا از زمان شروع علائم بیماری تا حداقل دو تا سه هفته ممکن است ویروس را از طریق دستگاه تنفس فوقانی تراوش کنند. این مدت دوره بیماری است اما بعد از دو هفته بیماری فرد شروع به پایین آمدن می‌کند و بعد سه هفته کامل از بین می‌رود.

مردانی با بیان این‌که ممکن است کرونا در هر نقطه‌ای از بدن عارضه ایجاد کند، گفت: رها کردن ماسک و دستکش‌های یکبار مصرف در معابر می‌تواند باعث انتقال آلودگی شود و مردم باید پس از استفاده از ماسک آن در سطل زباله بیندازند و در صورت عدم دسترسی به سطل زباله ماسک را در کیسه نایلونی قرار دهند و آن را گره بزنند.

وی با تاکید بر ضرورت شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون بعد از دور انداختن ماسک و دستکش توضیح داد: در مورد امحای وسایل عفونی در بیمارستان‌ها قواعد خاصی وجود دارد که در حال انجام است، مردم باید از رها کردن این زباله‌ها در شهر خودداری کنند زیرا می‌تواند برای همه مردم مشکل ایجاد کند.

کد خبر 532648

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha