به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا به بیان ترفند دیگری از سودجویی کلاهبرداران در فضای مجازی اشاره و اظهار کرد: در پرونده جدیدی که با عنوان کلاهبرداری از داوطلبان کنکور سراسری پیگیری شد، مشخص شد فردی سودجو در پوشش استفاده از نام و اعتبار افرادی که سمت اجرایی در سازمان سنجش یا مؤسسات و آموزشگاههای کنکور داشتند با جعل عنوان و هویت آنها اقدام به کلاهبرداری از داوطلبان کرده است.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: در این پرونده، جوانی با جعل صفحهای به نام یکی از مؤسسات رسمی کنکور و معرفی خود به عنوان شخص مهمی با مهندسی اجتماعی و طراحی گرافیکی دقیق، ادعای فروش سؤالات کنکور سراسری را داشت. او آنقدر دقیق عمل کرده بود که دفترچه سؤالات را به گونهای طراحی کرده بود که هشدارهای مندرج روی دفترچه کنکور این باور را به ذهن مخاطب متبادر میکرد که حتما دفترچه سؤالات کنکور اصلی است. حتی به این مساله توجه کرده بود که هشدارهای لازم در مورد شیوع کرونا نیز روی دفترچه نقش بسته باشد.
وی ادامه داد: این فرد با جعل عنوان و هویت و با صفحهای به نام برند و یک موسسه معروف در ۳ استان کشور که از نظر مختصات جغرافیایی نیز با هم متفاوت بودند، اقدام به فروش سؤالات جعلی کنکور میکرد.
سرهنگ پاشایی گفت: خوشبختانه این فرد در مدت کوتاهی شناسایی و دستگیر شد. البته چند نفر سؤالات هر درس را با مبالغی از یک تا ۶ میلیون تومان از وی خریداری کرده بودند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا افزود: متهم از شماره حسابهای اجارهای و سیمکارتهای متعلق به دیگران استفاده میکرد تا مورد شناسایی قرار نگیرد اما پلیس فتا توانست با اشراف اطلاعاتی در فضای مجازی خیلی سریع او را در یکی از استانهای مرکزی کشور شناسایی و دستگیر کند.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه با آگاهی بیشتر مردم، امسال درصد پروندههای مرتبط با کلاهبرداری در حوزه کنکور کمتر از گذشته شده است، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از پروندههایی که در روزهای اخیر پلیس فتا پیگیری کرده به واسطه معرفی و همکاری مردم بوده است.
نظر شما