چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۷:۴۴
۰ نفر

زندگی مدرن از انسان امروزی حوصله پخت غذا‌های سنتی و وقت‌گیری همچون خورشت فسنجان را گرفته و به جای آن انبوه غذا‌های آماده و سریع را به قفسه‌ها و یخچال‌های فروشگاه‌ها تزریق کرده است.

با اینکه غذا‌هایی همچون نودل و پس از آن انواع خورشت‌های آماده خیلی زود طرفداران خود را پیدا کرد اما فرآورد‌ه‌هایی همچون انواع کباب‌لقمه، ناگت گوشت، ناگت مرغ و بالاخره جوجه‌کباب‌ آماده به علت قیمت گران آنها دیرتر به سفره‌ خانواده دعوت شدند.

با وجود این اخیراً این محصولات به سرعت وارد برنامه‌ غذایی مصرف کنندگان شده و کدبانوی خانواده می‌تواند با خیالی آسوده، وظیفه آشپزی را به مرد خانه واگذار کند. فرآورده‌های آماده در اندک زمانی بدون نیاز به طی کردن مراحل خرد و پاک کردن یا ادویه و آرد زدن  آماده شده و به همین دلیل با استقبال خوبی رو به رو شده است.

نکته مهم در مورد فرآورده‌های آماده این است که تمامی نکات بهداشتی مربوط به گوشت در مورد این نوع مواد غذایی نیز صادق است.

برای نمونه این باور غلط که فرآورده‌های گوشتی بسته‌بندی شده داخل قفسه‌های فروشگاه‌ها نیازی به بررسی ندارد، کاملا اشتباه است. بنابراین بررسی تاریخ تولید و انقضا و سالم بودن بسته‌بندی در مورد این نوع موادغذایی نیز ضروری است. 

کد خبر 54700

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز