به گزارش همشهری آنلاین، شام شب یلدا در تهران قدیم «رشتهپلو» بود؛ چراکه پایتختنشینان بر این عقیده بودند که رشتهپلو باعث میشود در زمستان نیز رشته امور در دستشان باشد. البته در کنار آن تهرانیها برای شام شب یلدا آش شلهقلمکار، دمپختک، آش انار تهرانی و خورش انار بادمجان نیز میپختند.
طبق یک رسم قدیمی و زیبا در شب یلدا در شهرهای مختلف ایران غذاهای متنوعی تهیه میشود و مردم هر شهر با توجه به آداب و رسوم آنجا، انواع گوناگونی از خوراکیها و غذاهای رنگارنگ را تدارک میبینند.
کد خبر 910313
نظر شما