به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شمار پشهها چنان زیاد است که نیش آنها خون را از رگ و بدن دامها بیرون میکشد و این گزیدگیهای همراه با خونریزی داخلی و خستگی مفرط دامها ناشی از بالا و پایین جهیدن برای فرار از شر پشهها به مرگ آنها منجر میشود.
به گفته یکی از دامپزشکان شهر پیل پلت، تا امروز حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ رأس گاو به علاوه چند رأس اسب بر اثر نیش این پشهها تلف شدهاند.
۳۰ رأس گوزن نیز جزو قربانیان هستند ولی تا به حال بزها از مرگ ناشی از نیش پشهها در امان بودهاند، چون آنها را در اصطبلهای سرپوشیدهای نگهداری میکنند که مرتب با مواد حشرهکش سمپاشی میشود.
لوییزیانا اینک به سمپاشیهای گسترده برای مقابله با حمله پشهها روی آورده است.
به گزارش یک مامور اداره کشاورزی شهرستان آکادیا، سمپاشیها شمار پشهها را به طرز چشمگیری پایین آورده است و بحران را تا حدود زیادی مهار کرده اما هنوز در شهرستانهای دیگر بحران با شدت در جریان است.
افزایش شمار پشهها یکی از پیامدهای طبیعی طوفان است چرا که تخمهایی که در سیلهای قبلی تخمگذاری شده بودند، در جریان طوفان سر باز میکنند. در اثر فشار باد، پشههای بالغ از بین میروند اما پشههای تازه سر از تخمدرآورده با جریان طوفان، جمعیتشان زیاد میشود.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، گرچه رشد انفجاری در شمار پشهها معمولا به افزایش بیماری های مُسری منجر نمیشود اما در سال ۲۰۰۵ میلادی بعد از طوفان کاترینا برخی از بخشهای لوییزیانا شاهد افزایش شمار مبتلایان به ویروس نیل غربی بود.
نظر شما