به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، ایرانشهر با بیشاز پنج هزار و ١۵٠ هکتار نخلستان و بیشاز ۷۰ رقم خرما یکی از عمده مراکز تولید خرما در سیستان و بلوچستان به شمار میآید که از این سطح حدود چهار هزار هکتار بارور و بقیه غیربارور است. ربی، مضافتی، سنگشکن، هلیله و زاهدی از معروفترین ارقام خرما در این منطقه هستند.
نبود صنایع تبدیلی و بسته بندی مناسب سبب شده تا بخش زیادی از خرمای ایرانشهر توسط واسطهها خریداری و به نام شهرستانهای دیگر بسته بندی و عرضه شود. ایرانشهر هفت سردخانه با ظرفیت بیشاز ١۵ هزار تن دارد که مازاد این ظرفیت به دلیل نبود سردخانه برای نگهداری به مناطق دیگر عرضه میشود.
هماینک بیشاز ۲ هزار نفر در این شهرستان مشغول برداشت محصول خرما هستند که با راهاندازی صنایع فرآوری و بستهبندی میتوان علاوهبر فراهم کردن زمینه اشتغال برای افراد جویای کار، رونق اقتصادی در منطقه را شاهد باشیم.
برداشت خرما در شهرستان ایرانشهر از نیمه دوم مرداد آغاز میشود و تا اواخر مهر ادامه دارد. همچنین تا پایان فصل برداشت بیشاز ٢۵ هزار تن خرما از نخلستانهای این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
نظر شما