سالادها به عنوان پیشغذای فیبردار، نقش تعیین کنندهای در جلوگیری از اشتها دارند و به دنبال آن سسها نیز به عنوان پای ثابت انواع سالاد بیش از پیش به سفرههای مردم دعوت میشوند.
با گسترش فرهنگ رژیم گرفتن، تولیدکنندگان توانستند در سالهای اخیر با تولید سسهای رژیمی و کمکالری، سود بیشتری نصیب خود کنند.
شاید این اقدام کارخانههای تولید سس به این دلیل بود که کارشناسان تغذیه به کرات اعلام میکردند منظور آنها از سالاد کمکالری، سالاد بدون سس است زیرا سالاد همراه با سس حدود 400 کالری دارد.جالب است بدانیم، سالاد دارای سس پرچرب، به طور تقریبی 17درصد بیش از غذای اصلی کالری به بدن میرساند در صورتی که سالاد بدون سس در یک وعده فقط 30کالری وارد بدن میکند.