صفحه کلید رایانه خطرناک‌ترین شیء در دفاتر کار است، چون دکمه‌های تمیزنشده آن می‌توانند حاوی باکتری‌های مختلف، عفونت‌های روده‌ای و از جمله ویروس کرونا باشند.

محل کار

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، ایرینا شیلکینا، متخصص ارشد بیماری‌های عفونی در وزارت بهداشت استان مسکو ضمن بیان این مطلب گفت: صفحه کلید رایانه مسری‌ترین شی‌ء برای انتقال امراض خصوصاً در محل‌های کار است. به دلیل دشوار بودن تمیز کردن و ضدعفونی کردن آن، تعداد کمی از افراد این کار را انجام می‌دهند. در نتیجه ممکن است باکتری‌های بیماری‌زا، ویروس‌ها و عفونت‌ها از جمله ویروس کرونا وجود داشته باشد، روی دکمه‌ها صفحه کلید رایانه جمع شوند.

به گفته این متخصص روس، قبل از شروع به کار با صفحه کلید، شستن دست‌ها ضروری است و بعد از آن نیز باید این کار را انجام دادند، زیرا باکتری‌های موجود در هوا اغلب در روی سطح دکمه‌ها می‌نشینند.

دکتر ایرینا شیلکینا اضافه کرد: علاوه بر این، دست‌ها باید به‌درستی شسته شوند: حداقل ۱.۵ دقیقه و نه فقط  به صورت نوازش، بلکه به صورت حرکات دایره‌ای‌شکل و مالش‌دهنده.

سازمان جهانی بهداشت روز ۱۱ ماه مارس شیوع ویروس جدید کرونا را «همه‌گیر» اعلام کرد. کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع  پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات‌الریه با منشا ناشناخته خبر دادند اما  دیرتر کارشناسان  به این نتیجه رسیدند که عامل ایجادکننده آن یک ویروس جدید از نوع کروناست. اکنون با گذشت چندین ماه، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته اما این بیماری هولناک به کشورهای دیگر رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشورها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش شیوع این بیماری از ماسک بهداشتی و دستکش استفاده کرده و فاصله خود با افراد دیگر را حفظ کرده و بیشتر از  ۱.۵ تا دو متر به آنها نزدیک نشوند.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط تا حدود ۱۴ روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلودرد، سرفه، درد عضلات، آب‌ریزش بینی و سردرد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات‌الریه شود.

کد خبر 557643

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha