به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از دیلی میل، طبق اطلاعات موجود انسان سالانه ۳۰۰ میلیون تن زباله پلاستیکی تولید میکند که نیمی از آنها مربوط به محصولات یک بار مصرف هستند.
در همین راستا یک استارت آپ انگلیسی به نام« نوتپلا» (Notpla)بستهبندی حافظ محیط زیست برای سس کچاپ، خردل، سویا یا هر سس دیگری ابداع کرده است.
این بستهبندی «اوهو»(Ooho) نام دارد و از جلبک ساخته شده که زیست تجزیهپذیر با قابلیت تبدیل به کامپوست است و حتی میتوان آن را خورد. جلبکهایی که در یک مزرعه در شمال فرانسه کشت میشوند، خشک و به پودر تبدیل میشوند. در مرحله بعد طی فرایندی مخصوص به مادهای شفاف و لزج تبیدل میشوند که میتوان مانند پلاستیک آن را قالبگیری کرد.
جلبک سریعتر از کاغذ یا نشاسته رشد میکند و پرورش آن نیازمند آب یا زمین مخصوصی نیست.
این استارت آپ به طور آزمایشی با شرکت «جاست ایت» (اپلیکیشن ارسال غذا) همکاری میکند تا از پاکتهای اوهو برای بسته بندی کچاپ، سس باربیکیو و محصولات دیگر استفاده شود.
نظر شما