مسئولان این سایت انگیزه خود را از طراحی این قالب‌ها امکان ارزان‌تر شدن چاپ کتاب‌ها و دسترسی بیشتر آنها برای عموم مردم عنوان می‌کنند.

امکانات رایگان برای ناشر مولفان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایبنا، اوپن سورس طبق گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهد کتاب‌های خودنشری در کشور آمریکا حدود ۴۰درصد در سال ۲۰۱۸ نسبت به یک سال قبل آن افزایش داشته است و چنین روند رشدی در سال ۲۰۱۹ نیز ادامه داشته است. طبق آمارهای منتشر شده توسط سازمان شابک بین المللی (ISBNs) در آمریکا حدود ۱.۶ میلیون کتاب ثبت شده است که عنوان مولف ناشر بر آن درج شده است.

طبق گفته سازمان شماره استاندارد بین‌المللی کتاب (شابک) این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۱.۲ میلیون جلد کتاب بوده که در این میان سهم کتاب‌های الکترونیک ۸درصد بوده است. طبق آمارها بیشتر کتاب‌های الکترونیک خودنشری در دستگاه کیندل آمازون عرضه شده است.

آمارها نشان می‌دهند شمار کتاب‌های الکترونیک و چاپی با عنوان مولف ناشر در حال افزایش است و بیشتر نویسندگان در سال‌های اخیر ترجیح می‌دهند بدون واسطه کتاب‌های خود را به دست خوانندگان برسانند. عرضه دستگاه‌های و پلتفرم‌هایی مثل کیندل آمازون امکان بیشتری برای نویسندگان فراهم کرده تا بدون واسطه کتاب‌های خود را منتشر کنند.

در این میان سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی نیز پدید آمده تا نویسندگان را در انتشار کتاب خود کمک دهد. نرم‌افزار متن باز لیولیو (Lulu.com) امکانی برای ناشران و نویسندگان مستقل فراهم کرده است تا بتوانند از امکانات از پیش طراحی شده استفاده کرده و طرح جلد مناسب کتاب خود را بسازند.

تمام قالب‌های طراحی جلد کتاب و صفحات برای نویسندگان در این سایت فراهم شده است و فعلاً آنگونه که مسئولان این سایت می‌گویند برای کتاب‌های نوشته شده به زبان انگلیسی طراحی شده است. کافی است نویسندگان به قالب‌های از پیش آماده این سایت مراجعه و آنها را دانلود کنند و برای کتاب خود استفاده کنند.

برای طرح جلدهای پشت و روی کتاب‌ها، قالب‌های مناسبی طراحی شده است که احتمالاً برای همه سلیقه‌ها موجود است. مسئولان این سایت انگیزه خود را از طراحی این قالب‌ها امکان ارزان‌تر شدن چاپ کتاب‌ها و دسترسی بیشتر آنها برای عموم مردم عنوان می‌کنند.

کد خبر 560137

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha