به گزارش رویترز دکتر سوزانا لارسون و همکارانش در موسسه معتبر کارولینسکا در استکهلم سوئد اعلام کردند مصرف قهوه و چای به طور بالقوه سبب کاهش خطر بروز سکته مغزی میشود زیرا این نوشیدنی ها خواص آنتی اکسیدانی دارند.
گروه محققان سوئدی با بررسی ارتباط بین مصرف قهوه و چای و خطر بروز انواع مختلف سکته مغزی از نوع خونریزی دهنده مغزی و زیر عنکبوتیه مغزی، که هر دو ناشی از خونریزی مغزی هستند و نیز سکته شایعی که ناشی از انفارکتوس مغزی است و به سبب مسدود شدن سرخرگ مشروب کننده مغز ایجاد میشود، به نتایج جالبی دست یافتند.
در این بررسی 25 هزار و 556 مرد فنلاندی از نظر مصرف غذا و نوشیدن قهوه و چای بررسی سدند. محققان دریافتند مصرف روزانه دو فنجان یا بیشتر چای در این مردان خطر ابتلا به سکته مغزی را بیست و یک درصد کاهش میدهد