به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، نزدیک به دو دهه از زمان اجرای طرحهای پرسروصدای برخورد با اراذل و اوباش گذشته و طی این مدت الگوی برخی از جرائم تغییرات زیادی کرده است. در همین مدت با توسعه فضای مجازی، پلیس فتا هم شکل گرفته و ازقضا بسیاری از اراذل و اوباش نیز به این فضا کوچ کردهاند تا در محیط صفر و یک لات کوچههای خلوت باشند.
در این مدت برخی از خبرها و گزارشهای رسمی و غیررسمی حکایت از افزایش حضور زنان در برخی از جرائم نیز داشته، جرائمی که گرچه همچنان بیشترین دستگیریها و جرائم در آن مربوط به مردان است، اما برخی از موارد نظیر سرقت و جرائم مرتبط با موادمخدر و ... سهم اندک زنان، کمی بیشتر شده است.
حال در شرایطی که برخورد با اراذل و اوباش دوباره به یکی از اولویتهای اصلی پلیس بدل شده است، این سوال وجود دارد که چقدر از این اوباشگران در فضاهای جدید نظیر همین فضای مجازی فعالند. همچنین آیا با افزایش حضور زنان در برخی از جرائم، پای آنان به گروههای اراذل و اوباش نیز باز شده است؟
سردار حسین رحیمی، رییس پلیس پایتخت درباره فعالیت اراذل و اوباش در فضای مجازی گفت: در این فضا اراذل و اوباش و هر فردی که بخواهد اقدام به ایجاد ناامنی و تهدید و فحاشی کند، تحت نظر قرار گرفته و با آنان برخورد خواهد شد. در این حوزه علاوه بر پلیس فتا، ماموران پلیس امنیت نیز اقدام به رصد و نظارت کرده و با موارد مشکوک برخورد خواهند کرد.
رحیمی با بیان اینکه با توسعه فضای مجازی، برخی از اراذل و اوباش نیز با جلب توجه یا تهدید و اوباشگری در این فضا نیز حضور دارند، گفت: در آخرین طرحی که برای برخورد با اراذل و اوباش در تهران به اجرا درآمد۱۲۰ تارنما که مطالب مرتبط با اراذل و اوباش را پوشش میدادند شناسایی شده و تعدادی از مدیران و گردانندگان آنها نیز دستگیر شدند. ما اجازه نخواهیم داد تا عدهای در فضای مجازی اقدام به ایجاد ناامنی و احساس رعب و وحشت در شهروندان بکنند. کما اینکه در فضای حقیقی نیز با هرگونه اقدام مجرمانه و اوباشگری برخورد میکنیم و این مطالبه جدی مردم از نیروی انتظامی است.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مورد اینکه آیا در تهران اوباشگر زن نیز داریم و دستگیریهای اخیر اراذل و اوباش زنان اوباشگر نیز حضور داشتهاند یا خیر هم گفت: ما چنین مواردی نداشتیم و در طرح اخیر دستگیریای هم در این خصوص نداشتیم.
نظر شما