به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، چندی پیش محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی گفت: از روز شنبه اول آذر ممنوعیت و محدودیتهای تردد به همراه دیگر پروتکلهای جدید برای مشاغل و مردم اعلام و اجرایی شده و درصد هستیم از طریق شبکه تلفن همراه بیماران کرونایی را رصد کنیم تا از تردد آنها به خارج از شهرها، محل کار و دیگر اماکن جلوگیری شود.
وی افزود: بخشهای هواپیمایی و ریلی در حال اتصال به سیستمهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند و برخی شرکتهای ریلی مانند رجا متصل شده و بقیه شرکتها نیز در حال انجام این مرحله هستند. اما در بخش جادهای با توجه به اینکه به عنوان مثال بلیت اتوبوس از گذشته با اسم صادر میشد باید سیستمشان را راهاندازی کنند تا تنها از طریق کد ملی صدور بلیت را انجام دهند. بر همین اساس تا پایان آذر به شرکتهای حمل و نقل جادهای فرصت داده شده که سیستمهایشان را به سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متصل کنند چراکه ایجاد و اتصال این زیرساختها در برخی مناطق، استانها و شهرستانها نیازمند زمان بیشتری است.
داریوش باقرجوان مدیرکل حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای از برقراری ارتباط کامل همه شرکتهای حمل و نقل و سامانههای اینترنتی فروش بلیت اتوبوس، مینیبوس و سواریهای کرایه پلاک عمومی به سامانه استعلام بیماران کرونایی خبر داد.
وی افزود: اتصال کامل به سامانه و وب سرویس مورد نظر برقرار شده و امکان استعلام آنلاین بیماران کرونایی در همه نقاط کشور فراهم است، به این صورت که کد ملی مسافران وارد این سامانه شده و اگر تست منفی از مسافر ثبت شده باشد، مجاز به سفر است.
مدیرکل حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای ادامه داد: اگر تست کرونای مثبتی با یک کد ملی در سامانه مورد نظر ثبت شده باشد مسافر مورد نظر مجاز به انجام سفر نیست، اما اگر ۱۴ روز از آن گذشته باشد، سامانه اعلام میکند که مسافر مجاز به سفر است.
باقرجوان تاکید کرد: این دستورالعمل به همه شرکتهای حمل و نقل جادهای ابلاغ شده و اگر تخلفی صورت گیرد، شرکت مورد نظر تا یک سال از فعالیت محروم خواهد شد.
نظر شما