مسئول امور پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی گفت: برای سه گروه از افراد مبتلا به کرونا، در معرض ابتلا به کرونا و بهبودیافتگان کرونا شرایط قرنطینه فراهم شده است.

كرونا - طرح شهيد سليماني

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، پیرحسین کولیوند، رییس اورژانس کل کشور و مسئول امور پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی در نشست خبری آنلاین که با حضور تعدادی از خبرنگاران برگزار شد، اظهار داشت: در طرح شهید سلیمانی به همت وزارت بهداشت، بسیج و همکاری سایر دستگاه‌ها بحث بیماریابی و جداسازی بیماران مبتلا به کرونا را داریم و این طرح با هدف کاهش تعداد مبتلایان به کرونا و کاهش مرگ‌ومیر انجام شود.

کولیوند افزود: این طرح با هدف اقدامات محله محور صورت خواهد گرفت و افرادی که دچار بیماری کرونا شده‌اند و امکان جداسازی و قرنطینه برای آنها وجود ندارد امکاناتی فراهم شده است و ظرفیت قابل توجهی از هتل‌ها و سایر اماکن برای این افراد در نظر گرفته شده است و در مراکز مراقبت سلامت تحت کنترل و پایش قرار می‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: گروهی نیز افرادی هستند که با مبتلایان به کرونا در ارتباط بوده‌اند و آمادگی داریم از این افراد در مراکز نقاهتگاهی مراقبت کنیم، بیمارانی که به کرونا مبتلا شده‌اند و درمان شده‌اند و حامل ویروس هستند نیز اگر امکان قرنطینه در منزل را نداشته باشند برای آنها خدمات ارائه می‌شود.

وی افزود: در این کار دستگاه‌های مختلف مثل وزارت گردشگری، وزارت ورزش، قوه قضائیه و بنیاد مستضعفان و هلال احمر مشارکت دارند و همت و همدلی خوبی در این زمینه وجود دارد، مردم نیز باید کمک کنند و این موضوع را جدی بگیرند تا به حرمت خون شهید عزیز شهید سلیمانی این طرح با موفقیت پیش برود.

خدمات طرح شهید سلیمانی در روستاها

وی در پاسخ به پرسشی درخصوص اجرای طرح شهید سلیمانی در روستاها اظهار داشت: برای مراکز اقامتی سلامت چند فاز داریم، فاز اول هتل‌ها و مهمان‌سراهای دولتی است، فاز دوم هتل‌های خصوصی و خوابگاه‌ها و پس از آن مساجد و اماکن زیارتی و زائرسراها مدارس و سالن‌های ورزشی در نظر رگفته شده است. در روستاها نیز از امکانات در دسترس استفاده می‌شود و تا جایی که امکان داشته باشد برای حفظ کرامت قرنطینه در هتل‌ها انجام می‌شود، برای اینکه بیماری را از روستا به بیمارستان منتقل کنیم می‌توانیم با فاصله زمانی انتقال دهیم، به محض تماس بیمار با اورژانس توسط آمبولانس مخصوص کرونا به بیمارستان منتقل می‌شود، در مراکز سلامت نیز آمبولانس وجود دارد طبیعتا غالب افرادی که مبتلا به کرونا هستند با قرنطینه و جداسازی بهبود پیدا می‌کنند و نیازی به درمان‌های بیمارستانی نیست.

خدمات اورژانس در مناطق سیل‌زده در بحران کرونا

کولیوند ادامه داد: امکانات لازم برای مناطق سیل‌زده در نظر گرفته شده است و این کار در این مناطق متوقف نمی‌شود بلکه کارهای ما با دشواری بیشتری انجام می‌شود اما طرح متوقف نمی‌شود، سامانه آنلاین اورژانس در این مناطق فعال است و در صورت تماس ارائه خدمات انجام می‌شود.

۹۸ هزار تخت برای قرنطینه بیماران

 مسئول امور پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی درخصوص هزینه‌های اجرای این طرح افزود: اجرای این طرح هیچ هزینه‌ای برای مردم ندارد و هزینه آن از سوی دولت پرداخت می‌شود، ۹۸ هزار تخت قرنطینه در هتل‌ها و خوابگاه‌ها برای مبتلایان در نظر گرفته شده است و ۴۰ هزار تخت دیگر نیز برای این کار در نظر گرفته خواهد شد. این کار محله محور است و با شعار هر خانه یک پایگاه سلامت در حال انجام است. از پایگاه‌های بسیج و مساجد و بسیاری از مراکز بهداشتی و درمانی برای این طرح استفاده شده است.

کولیوند ادامه داد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با هتل‌ها قرارداد می‌بندند و اسامی این مراکز به رؤسای دانشگاه‌ها اعلام شده است به دلیل اینکه فرد مبتلا به کرونا با معرفی بیمارستان یا مرکز جامع سلامت به هتل و اقامتگاه معرفی شوند و نمی‌توانند شخصا درخواست قرنطینه در این اماکن را داشته باشند.

شهادت ۸ نیروی اورژانس در بحران کرونا

 مسئول امور پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی گفت: در این طرح با توجه به زمانبندی که تعریف شده است سقف بودجه برای آن در نظر گرفته نشده است. در این طرح نیروهای آموزش دیده با کارت شناسایی به درب منزل مراجعه و کار غربالگری انجام می‌شود همچنین نیروهای بسیجی با کمک‌های مومنانه از افراد نیازمند حمایت می‌کنند، این طرح در سراسر کشور آغاز شده است و کار به صورت جدی در حال پیگیری است.

وی افزود: تا به امروز ۸ نفر از همکاران در اورژانس به شهادت رسیدند و بالغ بر ۴ هزار نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و بهبود پیدا کرده‌اند.

کد خبر 570901

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha