اما به گفته متخصصان تغذیه، وجود سرکه در این سس به آن خاصیت اسیدی میدهد و به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمیکند. در واقع این سلامت مواد استفاده شده در سس و نحوه نگهداری آن است که می تواند به سرعت آن را فساد پذیر کند.
سس مایونز از آن سسهایی است که حتما باید در یخچال نگهداری شود و در صورتی که خارج از یخچال باشد نوعی باکتری در آن رشد میکند که موجب مسمومیت میشود.
همچنین در صورتی که سس مایونز در منزل تهیه میشود باید به سالم بودن مواد مورد استفاده به ویژه تخم مرغ توجه کرد چون در صورتی که یکی از تخم مرغها مانده یا فاسد باشد، همه سس خراب میشود و حتی مصرف کم آن هم میتواند مسمومیت ایجاد کند.
همچنین باید توجه داشت که غذاهای تهیه شده با سس مایونز هم حتما در یخچال نگهداری شوند و واضح است که عمر نگهداری این غذاها در مقایسه با غذاهایی که سس مایونز ندارند، کوتاهتر است.