به گزارش ایسنا، این سرویس که Lively نام دارد پاسخ گوگل به سایت سکندلایف است که در آن کاربران از طریق آواتارهای خود به گردش، بازی و حتی تجارت میپردازند.
مدل دنیای مجازی با ایجاد سکندلایف توسط لیندن لب بنا نهاده شد که توجه گستردهای را به خود معطوف کرد اما موفق نشد رشد اولیهاش را حفظ کند.
یکی از انتقادهای متوجه دنیاهای مجازی، جداگانه بودن این سرویسها است که به کاربران اجازه نمیدهد به آسانی میان آنها جابهجا شوند. [ممنوعیتها در عالم مجازی]
سرویس گوگل در تلاش است تا با فراهمسازی امکان ایجاد اتاقهای مجازی که میتوانند در داخل وبسایتها و وبلاگها جای بگیرند به این مشکل پاسخ دهد.
بازدیدکنندگان از این اتاقها میتوانند ویدیوها و سایر محتواهایی که در سایتهایی مانند یوتیوب گوگل نمایش داده میشوند را مشاهده کنند که این امکان معمولا در سایر سرویسهای دنیای مجازی ممکن نیست.
آواتارهای کاربران Lively میتوانند هویت جدید داشته باشند، لباس خود را تغییر دهند یا با چند کلیک موس شکلکهایی بفرستند.
کاربران میتوانند با دعوت از دوستان و خانوادهشان به این محیط مجازی واقع گرایانه با آنها به صحبت و تعامل بپردازند.
در سرویس Lively گوگل مانند سایر سرویسهای دنیای مجازی کاربران باید نرمافزار ویژهای را دانلود و در مرورگر خود نصب کنند و رایانهی آنها نیز به یک کارت ویدیویی و 32 مگابایت حافظه ویدیو نیاز دارد.
فضاهای مجازی و آواتارهای که در سرویس ایجاد میشوند در سیستمهای سرور گوگل میزبانی خواهند شد، گوگل در یک اقدام احتیاطی عضویت در این سرویس را به داشتن سن حداقل 13 سال مشروط کرده است.
بر اساس این گزارش، گوگل هنوز در مورد نمایش تبلیغات در این سرویس برنامهای ندارد با این حال این سرویس با تشویق مردم به صرف زمان بیشتر در اینترنت به این شرکت کمک خواهد کرد.