شیرخوارگاه حضرت رقیه(س) یکی از مراکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست جنوب شهر است که سال ۱۳۷۹ در محله بهمنیار منطقه ۱۹ شروع به کار کرده است.

حیدر زال

 مدیر شیرخوارگاه حضرت رقیه(س) با اشاره به این موضوع و با بیان اینکه کودکان نوزاد تا ۶ سال با حکم قضایی به تفکیک در ۳ بخش شیرخوار، نوپا و نونهال پذیرفته می‌شوند و زندگی خود را در کنار مادرانی دلسوز آغاز می‌کنند، می‌گوید: «سنگینی و مسئولیت بالای کار اینجا غیرقابل انکار است، اما سطح انرژی همه کارکنان بالاست و هیچ‌کس فقط برای کسب درآمد در اینجا کار نمی‌کند. اینجا سرای مهر و عشق است. مربیان مادران واقعی این بچه‌ها نیستند، اما با ایثار و فداکاری این بچه‌ها را مانند یک مادر واقعی در آغوش می‌گیرند، ‌تر و خشک می‌کنند. شب‌های زیادی بوده تا صبح بالای سر کودکان بیمار بیدار نشسته‌اند بدون اینکه گلایه‌ای کنند یا حرفی از خستگی بزنند.» «مرضیه دوستی» که ۲۲ سال است در حوزه‌های مختلف بهزیستی فعالیت دارد و از ۳ سال پیش مدیریت این مرکز را به عهده گرفته است، می‌گوید: «فارغ از وظایفی که برای مادران مشخص شده، تک تک آنها هوای بچه‌ها را دارند و به نیازهای‌شان با بردباری پاسخ می‌دهند که شایسته تقدیر است.»

دوستی، در پایان به مشارکت خوب اهالی محله‌های جنوبی شهر در حمایت از این بچه‌ها و حضور پررنگ آنها قبل از کرونا در مراسم و اعیاد مختلف اشاره می‌کند و می‌گوید: «اهالی این منطقه ارادت خاصی به بچه‌های شیرخوارگاه دارند و کمک‌های‌شان را از آنها دریغ نمی‌کنند این درحالی است که شاید بخش زیادی از ساکنان این محله خودشان از شرایط مالی خوبی برخوردار نباشند. بارها با بانوان سالمند ساکن این محله روبه‌رو شده‌ام که مشخص است خودشان بنیه اقتصادی ضعیفی دارند، اما از داخل جیب‌شان کمی پول را که برای بچه‌های شیرخوار کنار گذاشته‌اند به من می‌دهند تا برای نوزادان شیرخشک تهیه کنم.»

کد خبر 585394

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha