مجموع نظرات: ۳
چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
۰ نفر

نتایج یک تحقیق علمی جدید در ایالات متحده آمریکا نشان می‌دهد چای سبز دارای ماده‌ای است که می‌تواند از تکثیر ویروس کرونا در سلول‌های انسانی و ابتلا به نوع شدید عفونت کرونا ویروس جدید (کووید۱۹) جلوگیری کند.

چای سبز

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از عصرایران، نتایج یک تحقیق جدید درباره ارتباط چای سبز با عفونت ویروسی کرونا که در مجله پزشکی BioRxiv در آمریکا منتشر شده، نشان می‌دهد ماده‌ای در چای سبز وجود دارد که می‌تواند با جلوگیری از اتصال نوع جدید ویروس کرونا به سلول‌های انسانی، از ابتلا به بیماری کووید۱۹ به ویژه در انواع شدید و جهش‌یافته ویروس، جلوگیری کند.

بر اساس یافته‌های این تحقیق، ماده‌ای به نام اپی گالوکاتکین گالات (EGCG) موجود در چای سبز حتی می‌تواند تا حد زیادی در جلوگیری از ابتلا به نوع جهش‌یافته ویروس کرونا که طی ماه‌های گذشته نگرانی گسترده‌ای را در دنیا سبب شده، موثر باشد.

در این مقاله علمی تاکید شده می‌توان از چای سبز به عنوان یک روش پیشگیرانه ارزان و ایمن در برابر  ابتلا به عفونت ویروسی کرونا استفاده کرد.

محققان اظهار کردند چای سبز که مصرف آن در کشورهای آسیایی به ویژه در آسیای شرقی رواج دارد، دارای خواص ضدالتهابی است و با pH اسیدی بالایی که دارد می‌تواند به کاهش خطر ابتلا به علائم شدید کووید۱۹ کمک کند.

ماده اپی گالوکاتکین گالات که در چای سبز وجود دارد مانع اتصال ویروس کرونا به گیرنده‌های غشای سلولی بدن انسان به نام ACE2 می‌شود و از این طریق از تکثیر ویروس در بافت‌های بدن جلوگیری می‌کند.

ACE2، آنزیمی متصل به سطح خارجی (غشای سلولی) شامل سلول‌های ریه، شریان‌ها، قلب، کلیه‌ها و مخاط و روده‌ها است و در بیمارانی که به کرونا به ویژه از نوع شدید آن مبتلا می‌شوند، این آنزیم در نقش گیرنده ویروس کرونا در سطح بافت‌های مختلف آن‌ها و پیشرفت تکثیر ویروس در بدن آن‌ها به ویژه در ریه‌ها، عمل می‌کند.

کد خبر 592375

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha