به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۳۶ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۶۲ دلار و ۸۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای نفت آمریکا ۳۸ سنت معادل ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۵۹ دلار و ۳۹ سنت در هر بشکه رسید.
آمار وزارت انرژی آمریکا نشان داد اگرچه ذخایر نفت در آمریکا بسیار بیشتر از میزان مورد پیشبینی تحلیلگران کاهش پیدا کرده اما ذخایر بنزین رشد چشمگیری داشته است. ذخایر نفت هفته گذشته ۳.۵ میلیون بشکه کاهش یافت و به ۵۰۲ میلیون بشکه رسید در حالی که با افزایش تولید پالایشگاهها در آستانه فصل تعطیلات تابستانی، ذخایر بنزین چهار میلیون بشکه افزایش یافت و به بیش از ۲۳۰ میلیون بشکه رسید.
باب یاوگر، مدیر معاملات انرژی در میزوهو سکیوریتیز اظهار کرد: پالایشگاهها ممکن است بخواهند نرخ تولید را اندکی کاهش دهند تا مانع از لبریز شدن ذخایر شوند.
به گفته معاملهگران، همزمان میزان عرضه نفت در سراسر جهان رشد کرده و تولید روسیه در نخستین روزهای آوریل، از میانگین سطح مارس بالاتر رفت.
موضوع دیگری که مورد توجه بازار نفت است، احتمال رفع تحریمهای آمریکاست که به عرضه جهانی اضافه میکند. آمریکا و سایر قدرتهای جهانی مذاکرات برای احیای برجام را آغاز کردهاند که ممکن است به رفع تحریمها علیه صادرات نفت ایران منتهی شود.
بر اساس گزارش رویترز، صندوق بینالمللی پول هفته جاری پیشبینی کرد هزینه گسترده دولتها برای مبارزه با تبعات پاندمی کووید ۱۹، نرخ رشد اقتصاد جهانی را امسال به شش درصد میرساند که از دهه ۱۹۷۰ تاکنون بیسابقه خواهد بود. رشد اقتصادی بالاتر، تقاضا برای نفت و فرآوردههای نفتی را تقویت کرده و به کاهش سطح ذخایر کمک میکند.
نظر شما