«ماکان پدرام» به همشهری آنلاین گفت: حدود ۵۳۴۶ هکتار بافت ناکارآمد شهری در ۳۰ شهر وجود دارد که از این میزان ۲۶۷۱ هکتار بافت فرسوده، ۱۵۳۸ هکتار سکونتگاه غیررسمی و ۱۱۷۳ هکتار بافت تاریخی است.
معاون بازآفرینی شهری گیلان نیز با بیان اینکه سکونتگاههای غیررسمی در استان بیشتر در ۲ شهر رشت و لنگرود قرار دارند به همشهری آنلاین گفت: از آمار کل سکونتگاههای غیررسمی در استان ۷۸۹ هکتار متعلق به رشت و ۵۶۴ هکتار متعلق به لنگرود است که در این مساحتها تعداد ۱۰۹۴۹۰ نفر زندگی میکنند.
«حسین کشاورز» افزود: سکونتگاههای غیررسمی و بافتهای فرسوده شهری در مناطق مختلف استان نیازسنجی شده و در صورت تأمین اعتبار و تصویب آن در شرکت بازآفرینی شهری کشور در اولویت اجرا قرار میگیرند.
وی از تأیید مصوبه بافت فرسوده ۳۰ شهر استان خبر داد و گفت: مصوبه بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی در این شهرها در محدوده بازآفرینی شهری وجود نداشت، اما اکنون این محدوده برای این مناطق تعریف شده است. در حال حاضر طرح بازآفرینی عینک رشت مصوب شده است و بازآفرینی سایر شهرها بهطور سنواتی اجرا میشود.
معاون بازآفرینی شهری گیلان درباره تخصیص اعتبار بازآفرینی شهری در ۳۰ شهر گیلان گفت: طی ۲ سال گذشته حدود ۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازآفرینی شهری استان اختصاص یافته و در سال ۹۹ نیز اعتبار مصوب گیلان برای احیای بازآفرینی شهری ۳۳ میلیارد تومان بوده است.
رشت بهعنوان مرکز گیلان با ۷۱۷ هکتار بافت فرسوده بیشترین سهم از فرسودگی استان را دارد. شهرهای آستانه اشرفیه، لنگرود، رودسر، آستارا و لاهیجان در ردههای بعدی اجرای طرحهای بازآفرینی قرار دارند.
خانه سلامت سلیمان داراب رشت و پل عابر پیاده رشت از پروژههاییاند که در سکونتگاههای غیررسمی اجرایی شدهاند یا در دست اجرا هستند. همچنین پروژههای خانه سلامت محله عینک و مرکز نهاد توسعه محله تا تیر امسال به پایان میرسد و افتتاح میشوند.
نظر شما