دوشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۱
۰ نفر

سوپ در ماه رمضان یک غذای اصلی بر سفره افطار یا سحر روزه‌داران به شمار می‌رود. اغلب روزه‌داران افطار خود را با سوپ شروع می‌کنند. به ویژه که سوپ، معده خالی را برای پذیرفتن غذای اصلی آماده می‌کند.

corn soup - سوپ ذرت - آشپزی - غذا

به گزارش همشهری آنلاین، معمولا در ماه رمضان سوپ‌های مختلفی تهیه می‌شود که در این مطلب شما را با خواص برخی از آنها آشنا می‌کنیم.

سوپ عدس

از میان انواع سوپ‌ها، سوپ عدس حاوی چندین فایده برای سلامتی است و حضوری پررنگ در سفره‌های افطاری ماه رمضان دارد.

سوپ عدس منبعی بسیار غنی از مواد مغذی مانند پروتئین، آهن، کلسیم و ویتامین B است و علاوه بر این، به کاهش کلسترول و کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

سوپ عدس همچنین منبع غنی فیبر است و برای بیماران دیابتی بسیار مفید است. یک بشقاب سوپ عدس حاوی ۱۶۰ کالری است.

سوپ مرغ

سوپ مرغ نیز یکی از محبوب‌ترین غذاهای ماه رمضان است که حاوی پروتئین، آهن و نشاسته است.

سوپ مرغ برای بیماران سرماخوردگی یک داروی مفید تلقی می‌شود، زیرا سوپ مرغ حاوی اسیدهای آمینه است که عوارض ناشی از سرماخوردگی و سرفه را کاهش می‌دهد. متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که مقداری سبزیجات به سوپ مرغ اضافه شود تا ارزش غذایی آن افزایش یابد.

سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات نیز مانند سوپ قارچ، سوپ عدس و سوپ بروکلی فوایدی دارد که مهمترین آنها داشتن کالری مفید طبیعی است.

یک کاسه سوپ سبزیجات حاوی ۸۰ کالری است و سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین‌ها است.

سوپ سبزیجات سیستم هضم سالم را حفظ می‌کند و از یبوست و نفخ شکم جلوگیری می‌کند.

کد خبر 597492

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha