به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورو نیوز در تحقیق انجام شده نمونههای خون ۲۵۰ بیمار سابق کووید-۱۹ مورد بررسی قرار گرفته است و پژوهشگران متوجه شدهاند که بدن تمامی بیماران بستریشده قبلی و ۹۵ درصد از بیمارانی که کار آنها به بیمارستان نکشیده است، دارای آنتیبادیها یا پادتنهای ضد کرونا بودهاند.
پزشکان میگویند سطح پادتن در بدن افراد با سن و شدت درگیر شدن با ویروس کرونا ارتباط داشته است و افراد افراد بالای ۶۵ سال که بیماری کووید-۱۹ سختتری را تجربه کرده بودند از سطح پادتن بالاتری برخوردار بودند.
این درحالی است که یافتههای تحقیق نشان میدهد افراد زیر ۶۵ سال و مبتلا به گونههای خفیفتر بیماری که توانستهاند بدون نیاز به بیمارستان بهبود پیدا کنند، سطح پادتن «پایینتر و متغیرتری» داشتهاند.
پژوهشگران میگویند در افرادی که قبلا مبتلا به کووید-۱۹ خفیف شدهاند، واکسن محافظتی طولانیتر نسبت به پادتن طبیعی خود بدن ایجاد خواهد کرد.
در مطالعه انجام شده از مجموع ۲۵۰ فرد مبتلا، ۵۸ نفر پیشتر در بیمارستان بستری شده بودند و ۱۹۲ نفر نیز به دلیل علائم خفیف در خانه بهبود یافته بودند.
نتایج تحقیق تازه در نشریه پزشکی «مدرکسیو» منتشر شده است.
پیشتر نتایج یک مطالعه بر سطح پادتن بیش از ۳۰ هزار نفر از شهروندان کشور ایسلند نشان داده بود که سطح پادتن بیماری کووید-۱۹ در بدن بیش از ۹۰ درصد مبتلایان به ویروس کرونا پس از ابتلا افزایش یافته و تا چهار ماه پس از بهبود ثابت مانده است.
این در شرایطی است که «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها» در آمریکا (CDC) به افراد واکسینه شده هشدار داده که با وجود احتمال پایین ابتلای آنها به بیماری کووید-۱۹ باید احتیاط کنند چرا که میتوانند بدون داشتن هیچ علائمی از ابتلای به ویروس ناقل آن به دیگر افراد باشند.
بیشتر بخوانید:
نظر شما