سفیر رژیم صهیونیستی در آمریکا تصویب قطعنامه تحقیقات درخصوص جنایات این رژیم در درگیری دوازده روزه در شورای حقوق بشر سازمان ملل را محکوم و این نهاد را ضد یهودی توصیف کرد.

نماینده اسرائیل در سازمان ملل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، رأی مثبت شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به آغاز تحقیقات بین‌المللی در خصوص جرائم رژیم صهیونیستی در جریان درگیری ۱۲ روزه اخیر میان این رژیم و گروه‌های مقاومت، خشم این رژیم را به همراه داشت.

به نوشته پایگاه خبری «اسرائیل نشنال نیوز»، «گیلعاد اردان» نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل و سفیر این رژیم در آمریکا در مخالفت با این اقدام، شورای حقوق بشر را «سازمان ضد یهود» توصیف کرد.

وی مدعی شد نتایج این «قطعنامه یک‌جانبه و ضد یهودی» از پیش تعیین شده است و مشروعیت بخشیدن به جنبش حماس را دنبال می‌کند.

اردان در ادامه ادعاهایش افزود: «شورای حقوق بشر سازمان ملل از زمان تأسیس نشان داده که دچار فساد اخلاقی است. این نهاد سی نشست ویژه داشته که ۹ مورد بر اسرائیل متمرکز بوده‌اند و قطعنامه‌ای علیه ناقضان حقوق بشر در سوریه و ایران صادر نکرده است. هدف گرفتن تنها کشور یهود نشان می‌دهد که این نهاد یک سازمان سیاست‌زده و ضد یهود است که دستورکار خود را دنبال می‌کند».

وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز در بیانیه‌ای جداگانه این شورای حقوق بشر را دارای «اکثریت ضد اسرائیلی» توصیف کرد و اعلام کرد با تحقیقات این سازمان همکاری نخواهد کرد.

از سوی دیگر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز این تصمیم را «شرم‌آور» و «وسواس ضد اسرائیلی آشکار» توصیف کرد.

 شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، پنجشنبه شب به آغاز تحقیقات بین‌المللی در خصوص جرائم رژیم صهیونیستی در جریان درگیری ۱۲ روزه اخیر میان این رژیم و گروه‌های مقاومت رأی مثبت داد.

پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده از سوی «سازمان همکاری اسلامی» خواستار بررسی دقیق جرایم صورت گرفته شده بود. پاکستان به نیابت از این سازمان و تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار برگزاری این نشست شده بود.

در متن این پیش‌نویس از شورای حقوق بشر سازمان ملل خواسته شده «فوراً اقدام به تشکیل یک کمیسیون مستقل و بین‌المللی در فلسطین اشغالی از جمله قدس شرقی و اسرائیل کند».

درگیری رژیم صهیونیستی و گروه‌های مقاومت فلسطین از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تعرض‌ها در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

در این درگیری‌ که تا بامداد جمعه گذشته (۳۱ اردیبهشت) ادامه داشت رژیم صهیونیستی با حملات خشن به مناطق مسکونی، زنان و کودکان فلسطینی را به شهادت رساند. گروه‌های مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایت‌ها مواضع این رژیم را هدف حملات گسترده راکتی قرار دادند، به گونه‌ای که سامانه گنبد آهنین در رهگیری بسیاری از راکت‌ها ناکام ماند.

شامگاه پنجشنبه گذشته پس از گزارش برخی منابع خبری درباره احتمال آتش‌بس، کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی رسما با توقف درگیری‌ها و آتش‌بس با میانجیگری مصر موافقت کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین نیز ساعتی بعد در بیانیه‌هایی جداگانه تأکید کردند که تا زمان پایبندی تل‌آویو به آتش‌بس به آن متعهد خواهند بود.

وزارت بهداشت غزه شامگاه جمعه (۳۱ اردیبهشت) شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه را ۲۴۸ نفر اعلام کرد. از این تعداد ۶۶ نفر کودک و ۳۹ نفر زن بودند. مطابق این اعلانیه، شمار مجروحان این جنگ نیز به حدود ۲ هزار نفر رسیده است.

با  اعلام آتش‌بس در حالی که رسانه‌های صهیونیستی به شکست تل‌آویو در این ماجراجویی جدید علیه مقاومت فلسطین و هزینه‌های هنگفت رژیم صهیونیستی در این مدت اذعان کردند، مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس به خیابان‌ها آمدند و پیروزی مقاومت را جشن گرفتند.

کد خبر 603916

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha