کمی فلفل سیاه، کمی دارچین و زعفران با گوشت و لپه و بقیه مواد غذایی تازه از ۷ صبح همجوشی میکنند تا سر ظهر قیمه خوش رنگ و لعاب به دست مردم برسد، این روایت یک خطی از قیمه عمو نادر است؛ دستپخت نادر امیرزاده، آشپزی که با پخت قیمه در تهران به شهرت رسید.
دیدگاه خوانندگان
وبگردی
-
طراحی سایت
خرید بلیط قطار
پارتیشن شیشه ای
قیمت روز خودرو
هتل های کیش
نصب اپلیکیشن
نصب آسان
برنامه اخبار تازه
شارژ همراه اول
خرید تتر بدون احراز هویت
خرید بلیط هواپیما
قصه صوتی کودکانه
ثبت شرکت
رزرو هتل دبی
دانلود اهنگ جدید
هتل های کیش
پویه آنلاین
دانلود آهنگ جدید
وقت سفارت آمریکا
بلیط هواپیما
اپلیکیشن شهرنقاشی
نرم افزار حسابداری
هاوینگ بیت کوین
تعمیر درب ریموتی
دستگاه لیزر فایبر روتک
تور استانبول
آهنگ مازندرانی
اخبار بازار و کسب و کار
وبگردی
-
طراحی سایت
خرید بلیط قطار
پارتیشن شیشه ای
قیمت روز خودرو
هتل های کیش
نصب اپلیکیشن
نصب آسان
برنامه اخبار تازه
شارژ همراه اول
خرید تتر بدون احراز هویت
خرید بلیط هواپیما
قصه صوتی کودکانه
ثبت شرکت
رزرو هتل دبی
دانلود اهنگ جدید
هتل های کیش
پویه آنلاین
دانلود آهنگ جدید
وقت سفارت آمریکا
بلیط هواپیما
اپلیکیشن شهرنقاشی
نرم افزار حسابداری
هاوینگ بیت کوین
تعمیر درب ریموتی
دستگاه لیزر فایبر روتک
تور استانبول
آهنگ مازندرانی
نظر شما