رئیس جمعیت هلال‌احمر از آمادگی این جمعیت برای مشارکت در واکسیناسیون سراسری علیه بیماری کرونا با بهره‌گیری از ۱۶۰ مرکز درمانی هلال‌احمر در کشور خبر داد و گفت: هلال‌احمر همچنان به دنبال واردات واکسن نیز هست تا هر چه سریع‌تر نیازهای کشور در این زمینه رفع شود.

واکسن کرونا - سالمندان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، کریم همتی رئیس جمعیت هلال‌احمر امروز در نشست شورای معاونین این جمعیت با اعلام این خبر اظهار داشت: در روزهای گذشته شاهد بودیم که رهبر معظم انقلاب اسلامی در حرکتی ارزشمند اقدام به تزریق واکسن ایرانی کردند و امروز این مطالبه نیز به وجود آمده که هرچه سریع‌تر جامعه تحت پوشش واکسن قرار گیرد.

او گفت: در این میان هلال احمر اقدام به واردات واکسن کرد اما تزریق به پرسنل خود را در اولویت قرار نداد و طبق مقررات تنظیم شده و پس از ماه ها به پرسنل هلال احمر که در معرض خطرند و در عملیات های مختلف حضور دارند، در روزهای آینده واکسن تزریق خواهد شد.

وی افزود: هلال احمر همچنان به دنبال واردات واکسن نیز هست تا هرچه سریع تر نیازهای کشور در این زمینه رفع شود. از سوی دیگر هلال احمر اعلام آمادگی کرده که با بهره‌گیری از مراکز ۱۶۰ گانه خود در سراسر کشور می تواند در امر واکسیناسیون سراسری مشارکت کند. این امر به وزارت بهداشت نیز اطلاع داده شده تا از ازدحام در مراکز واکسیناسیون کاسته شود.

جمعیت هلال احمر تا کنون بیش از ۴ میلیون ۴۰۰ هزار دوز واکسن کرونا وارد کرده و طبق برنامه جمعیت، این واردات ادامه خواهد داشت.

اجرای نذر آب ۴

رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه گفتگو به آغاز طرح نذر آب۴ (طرحی در راستای آبرسانی و محرومیت‌زدایی به مناطق محروم یا کم‌برخوردار) در کشور اشاره کرد و گفت: امروز در کشور کمبود آب وجود دارد و این کمبود آب به شهروندان برخی استان ها آسیب وارد کرده و هلال احمر بر خود واجب می داند به یاری آسیب‌دیدگان بشتابد و در این طرح خیرین نیز کمک بسزایی خواهند کرد اما به علت قرمز شدن استان های جنوبی کشور بواسطه شیوع کرونا، شاید این طرح با چند هفته تاخیر آغاز شود. امسال گرفتاری مردم زودتر آغاز شده و از اواخر اردیبهشت ماه با کم آبی در برخی از استان ها مواجه شده ایم و امید است با برطرف شدن کرونا سریع تر بتوان به این استان ها خدمت رسانی کرد.

تمرکز هلال بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام

همتی ادامه داد: امروز جذب اعتبار از اهمیت زیادی برخوردار است تا بتوان در استان ها، خدمات بهتری به مردم ارائه شود. باید تمرکز خود را بر پروژه های نیمه تمام گذاشته و بیش از آغاز به کار پروژه دیگر، پروژه های نیمه تمام را تکمیل کنیم تا هزینه های صرف شده هدر نرود. این امر باید اولویت ما قرار گیرد. قطعا خیرین در تکمیل مراکز دارویی و درمانی به کمک خواهند آمد و باید بر این عرصه تمرکز کرد.

وی افزود: مولدسازی آن مقوله ای است که در این روزهای سخت می تواند به کمک هلال احمر آید. باید دارایی ها تبدیل به احسن شود. امروز باید به سمت استفاده بهینه از دارایی ها و امکانات رفت.

حضور هلال‌احمر در صحنه حوادث و بحران‌ها

رئیس جمعیت هلال احمر در بخش دیگری از صحبتش با اشاره به آغاز فصل تابستان گفت: ضرورت دارد تا پست های موقت امداد و نجات در مکان های پرخطر ایجاد شود تا در سوانح امدادرسانی به موقع صورت گیرد. حوزه عملیاتی هلال احمر همیشه باید فعال بوده و در صحنه حاضر باشد. همیشه حوزه عملیاتی نیاز به منابع مالی زیادی دارد و ضرورت دارد تا به این عرصه توجه شود و اعتبارات لازم برای استقرار پست های موقت امدادی تابستان تامین شود. پنج دستگاه خودرو آمبولانس اهدایی نیز به ناوگان هلال احمر اضافه شد و می توان در عملیات ها از این خودروهای مدرن و مجهر استفاده کرد.

همکاری در اجرای انتخابات

همتی درمورد همکاری هلال احمر در اجرای انتخابات گفت: هلال احمر با درخواست وزارت کشور و برای تامین سلامت و بهداشت در پای صندوق های رای وارد عرصه شد و به خوبی توانست در هر نقطه ای که اعلام نیاز شده بود، فعالیت کرده و پروتکل های بهداشتی را به بهترین شکل اجرا کند.

کد خبر 610743

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار بهداشت و درمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha