به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اکالا، جوجه کباب لاری یکی از انواع خوشمزه و پرطرفدار جوجه کباب خوشمزه و لذیذ است. ایرانیها استاد طرز تهیه انواع جوجه کباب هستند و همه تقریبا از ترکیب مواد جوجه کباب آگاهند. در ترکیب مواد جوجه کباب لاری ماست یکی از مواد اصلی است که به همین دلیل هم طعم جوجه را حسابی لذیذ و ترد میکند. ۲ طرز تهیه جوجه کباب لاری خانگی فوقالعاده خوشمزه روی زغال منقل و در ماهیتابه را در ادامه میخوانید.
مواد لازم (برای ۶ نفر)
سینه مرغ: ۲ عدد جوجه کبابی خرد شده
ماست چکیده یا ماست یونانی پرچرب: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده: ۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ½ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه خرد شده
پیاز: ۲ عدد متوسط و خرد شده
طرز تهیه جوجه کباب روی زغال منقل یا کبابپز
برای تهیه جوجه کباب لاری رستورانی ابتدا باید سینه مرغ شسته شده و بدون پوست را به صورت مکعبی و جوجه کبابی خرد کنید. اما جوجه کباب لاری را در چه موادی بخوابانیم؟ گوشت جوجه کبابی خرد شده را با تمام مواد گفته شده مخلوط کنید و به مدت ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا حسابی مرینت و مزهدار شود. سپس جوجهها را سیخ بگیرید و روی کباب پز یا منقل زغالی کباب کنید.
طرز تهیه جوجه کباب لاری در ماهیتابه
یک روش دیگر هم این است که جوجه کباب لاری را مثل سایر انواع جوجه کباب در ماهیتابه درست کنید. برای این کار گوشتهای جوجه کبابی مزهدار شده را در یک ماهیتابه بزرگ بچینید. در تمام مراحل پخت جوجه کباب باید درِ ماهیتابه حتما بسته باشد تا یک جوجه کباب ترد و آبدار و طلایی داشته باشید.
هر چند دقیقه یک بار جوجهها را زیر و رو کنید. حداقل ۳۰ دقیقه زمان برای پخت جوجه کباب در ماهیتابه لازم است. برای درست کردن گوجه و فلفل کبابی هم به همین ترتیب با مقداری روغن و نمک عمل کنید.
برای درست کردن سس جوجه کباب (این سس برای تمام انواع جوجه کباب کاربرد دارد) ۵۰ گرم کره را روی شعله ملایم گاز آب کنید و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن مایع هم به آن اضافه کنید (اضافه کردن روغن اختیاری است). وقتی کره و روغن به صورت مایع یکدست درآمدند سس آماده است.
سس آماده شده را روی جوجه کبابهای آماده شده در ماهیتابه بریزید تا حسابی نرم و براق شوند و سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات کلیدی در تهیه جوجه کباب لاری
۱- پیاز را حتما به حالت خلالی یا حلقههای درشت بر روی جوجه قرار دهید. پیاز ریز را رنده شده در جوجه لاری باعث میشود جوجه بر روی سیخ بسوزد و کباب شما خراب میشود.
۲- در صورت نداشتن ادویه پاپریکا از ادویه تندوری نیز استفاده کنید.
۳- وجود ماست در جوجه کباب لاری در ترد شدن گوشت جوجه تاثیر زیادی دارد.
۴- حداقل زمان خواباندن جوجه در مواد ۵ ساعت است اما برای طعم بهتر زمان آن را میتوانید بیشتر کنید.
۵- تخم گشنیز به صورت آسیاب شده تاثیر بسیاری در طعم و عطر جوجه کباب لاری دارد.
نظر شما