مجموع نظرات: ۲
شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹
۰ نفر

مصرف هر گونه مواد خوراکی اگر به اندازه کافی و معقول باشد نه‌تنها خطری برای بدن ندارد بلکه مفید نیز هست، اما چنانچه همین ماده خوراکی بیشتر از حد معمول و نادرست مصرف شود، مضرات بسیاری برای بدن در پی دارد.

چای

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از صدا و سیما، چای سیاه نیز از این قاعده مستثنی نیست و مصرف بیش از حد آن آسیب‌های فراوانی به بدن وارد می‌کند.

اولین نقطه در بدن که مورد آسیب مصرف بیش از حد چای قرار می‌گیرد، مینای دندان است که به عنوان یکی از عوامل مهم در تیره شدن و پوسیدگی دندان به شمار می‌رود.

در چای سیاه ماده‌ای به نام تئین وجود دارد که موجب افزایش ضربان قلب می‌شود و مصرف بیش از حد آن برای افرادی که ضربان قلب آن‌ها بیشتر از ۸۰ است، توصیه نمی‌شود.

به دلیل وجود همین ماده در چای و درصورت مصرف بیش از حد موجب تهییج اعصاب و بروز عصبانیت شده و در برخی خانم‌ها موجب بروز اضطراب می‌شود.

از آنجا که چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین و تئین است به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می‌شود که مصرف آن را کاهش دهند و یا حداقل ۳ ساعت بعد از غذا چای بنوشند.

این مسئله مهم است که چای در چه ساعتی از روز مصرف شود و توصیه این است که به علت خالی بودن معده افراد یک ساعت قبل از غذا از نوشیدن چای پرهیز کنند.

بلافاصله بعد از غذا نباید چای مصرف شود، مصرف چای بلافاصله پس از غذا به کاهش جذب اسید فولیک، آهن و کلسیم در بدن منجر شده و به مرور مشکلاتی همچون پوکی استخوان در افراد را به دنبال خواهد داشت.

البته مصرف کم چای سیاه در طول روز به عملکرد بهتر کلیه و آرامش اعصاب کمک می‌کند اگر به مقدار کم و به میزان تعیین‌شده مصرف کنیم.

کد خبر 614900

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha